arrow_drop_up arrow_drop_down

27 gouden verkooptips om direct meer sales te maken

  • Leer alles over Sales (dé High income skill)
  • Het fundament dat elke closer nodig heeft
  • Het handboek dat jouw conversie verhoogt
  • 10 principes om succes te behalen als verkoper
  • Tips, tricks en bewezen technieken uit de praktijk
  • Leer de weg naar €100.000 winst per jaar
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Direct Downloaden

Succes is een keuze.

De ideale gids om een topcloser te worden!

Dit boek is met een duidelijk doel geschreven. Om jou de beste inzichten geven voor de belangrijkste skill als je een hoger inkomen wilt: Sales. 

Mijn naam is Joost Wohl en ik ben eigenaar van Salespassie B.V. Binnen SalesPassie zijn 20+ closers actief die dagelijks telefonische leadopvolging doen voor verschillende opdrachtgevers. In 2019 verkochten wij voor meer dan 2 miljoen euro aan de telefoon, simpelweg door goed te closen. Ik ben jarenlang een topverkoper geweest en train nu onze closers dagelijks om ervoor te zorgen dat ze meer deals maken en hun conversie verhogen.


Ik weet precies wat er nodig is om een goede verkoper te worden en heb besloten om hier een praktische gids voor te maken. Dit begon als handboek voor ons eigen team, maar eigenlijk wilde ik dit met iedereen delen die een betere closer wilt worden. We gaan het hebben over mindset, sales technieken, principes om succes te halen, de weg naar €100.000 per jaar en nog veel meer. 


Ben jij klaar om de rainmaker te worden voor bedrijven? Download dan dit e-book!

€2.058.520,85

Orderwaarde in 2019

€10.432

Topcommissie van closer in 1 maand

9+

Jaar ervaring in de sales

Anderen over Sales Mastery

Wat een ontzettend gaaf E-book! Het is een E-book met veel praktische tips over sales. Ik heb er een aantal direct toegepast, heel fijn dit. Een echte aanrader dus! 🔥
Glenn
Dit is echt een ‘next level’ e-book wat meer verdieping heeft dan je elders ziet. Een absolute aanrader voor mensen die hun verkoopskills willen ontwikkelen om meer omzet binnen te halen!💪🔥
Thijs

Of je nou al sales hebt gedaan of wilt gaan doen. Dit e-book moet je gewoon lezen. Sales Mastery is 42 blz pure value bombs. Ik weet nu precies wat ik anders moet doen om mijn sales te verhogen!

Ryon

27 Gouden verkooptips voor meer sales

Ben jij klaar om een betere verkoper te worden? Veel of weinig sales maken ligt niet aan je leads, maar aan jouw verkoopskills. Word een topverkoper met dit handboek voor salesprofessionals!
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Stuur maar op!