Dankjewel voor je bestelling!

Je ontvangt zo een e-mail om je account in onze ledensite aan te maken waar je de training kunt vinden. Let op, deze mail kan in je ongewenst terecht zijn gekomen.

Wanneer was de laatste keer dat je met een sales expert 1 op 1  naar jouw sales aanpak hebt gekeken?

In een gratis SalesPlan Analyse gesprek gaan we samen jouw huidige sales strategie onder de loep nemen, we zoeken je bottlenecks en bespreken hoe dit te verbeteren. Daarnaast kijken we waar de potentie ligt, hoe je op zeer korte termijn direct meer leads, offertes en omzet kunt maken en wat een langer termijn winstgevend salesproces voor jouw organisatie gaat zijn.


Wat is de waarom mensen niet gebruik maken van een SalesPlan Analyse gesprek met een sales expert?

'Omdat er dan iets aan mij wordt verkocht!'

Dit is een reden wat wij vaak horen waarom mensen geen gebruik maken van het SalesPlan Analyse gesprek. Maar ben gerust. We doen enkel een voorstel als:

1. Wij een match zien
2. Enkel en alleen als jij toestemming geeft dat wij een aanbod mogen doen

Oftewel, enkel als wij beide een win-win zien.

Ik kan je met zekerheid zeggen dat een SalesPlan Analyse gesprek mega waardevol voor je gaat zijn.

We analyseren namelijk je gehele sales aanpak en delen onze sales best practices wat wij zien wat op dit moment goed werkt als het gaat om leadwerving, leadkwalificatie, closing en het groeien van je bedrijf.

Niet om te pochen, maar om te realiseren. €18.000.000 in 3 jaar verkocht. In 2017 begonnen met €0 vanaf 0. Nu een team van 50+. We hebben zo verschrikkelijk veel ondernemers en bedrijven met succes mogen helpen. We weten dus wel iets van sales af.

Maar ondanks deze resultaten vind ik het belangrijk dat wij nuchter blijven als organisatie. Ik ben van mening dat wij nog lang niet zijn uitgeleerd over sales. Het is onze gezonde passie om iedere dag beter te worden in sales. Om deze skill toe te passen voor eigen gebruik, maar ook om te delen met onze klanten.

In het ergste geval delen we tijdens een SalesPlan Analyse gesprek dus onze kennis hoe je meer omzet gaat maken voor je bedrijf.

Breid je netwerk, sta open voor informatie en laten we eens kijken hoe je een structureel winstgevend salesproces voor jouw bedrijf gaat gebruiken waardoor je mega winstgevend wordt.

Het maakt niet uit of je een startende onderneming bent of al vergevorderd met een groter team.


Vul hieronder de agenda in en we spreken elkaar snel!