Vacature: Ben jij een recruitment held? (fulltime ZZP/Loondienst)

Direct solliciteren

Vacature: Recruiter

Als recruiter ben jij verantwoordelijk voor het zoeken van nieuw sales talent voor onze vestiging in Tilburg en Utrecht. Dit doe je door te zoeken op vacature databases, het selecteren van LinkedIn profielen of te duiken in onze eigen database. Je maakt de connectie en je voert de 1e sollicitatiegesprekken met mogelijke kandidaten om te achterhalen of er een match is.


Je helpt daarnaast mee aan het professionaliseren van onze recruitment strategie. Wij geloven dat online zichtbaarheid een van de belangrijkste factoren is om te groeien. Daarom blijven wij nieuwe (video) content ontwikkelen om steeds meer sales talent aan te trekken. Samenwerken doe je met het directie- en managementteam om deze strategie verder te ontwikkelen.


SalesPassie is het afgelopen jaar gegroeid van 17 naar 43 verkopers. Onze doelstelling is om nog dit jaar de 100e verkoper te verwelkomen, een mooie uitdaging, maar zeker niet onhaalbaar. Draag jij bij aan het groter maken van SalesPassie? 


Vind jij het tof om mensen te helpen een nieuwe stap te maken in hun carrière? Kan jij snel een leuke connectie maken en snap jij wat er speelt in de wereld van millenials? Weet jij daarnaast ook nog hoe je hen het beste kan bereiken en zie jij bijvoorbeeld op een pagina als deze al optimalisatie slagen, dan zoeken wij jou!

De Champions League van de sales branche

We hebben de eervolle taak om enkel warme leads op te volgen voor de mooiste en grootste online ondernemers van Nederland. Ik vergelijk het niveau waarop wij opereren wel eens met de Champions League. Daarbij zijn de clubs onze opdrachtgevers en de spelers ons salesteam.


Onze opdrachtgevers zijn autoriteit op hun vakgebied en hebben een grote fanbase waarmee ze dagelijks communiceren. We werken samen met ondernemers die hun klanten helpen hoe succesvoller te worden in het bouwen van een succesvolle business, Facebook marketing ads, funnels, dropshippen, affiliate marketing, e-commerce, vastgoed, crytpo en nog veel meer interessante topics!


Zij hebben enorme online marketing power waarmee ze impact maken bij hun doelgroep. Door deze marketing boost worden de leads die wij opvolgen dus al goed opgewarmd. Op het moment dat closers de leads bellen weten ze dus al waar het over gaat en hoe zij geholpen kunnen worden, een echt inkoppertje dus.


Je hoeft (nog) geen Messi of Ronaldo te zijn, want met onze inhouse sales academie en dagelijkse trainingen word je onder ander door Joost Wohl klaargestoomd voor het grote podium. Wij geven de verkopers de kennis en alle ruimte om te scoren. Spelen op Champions League niveau betekent dus dat je alles uit jezelf wil halen. Je bent het verlengstuk van de organisatie van jouw opdrachtgever en doet er alles aan om zowel kwalitatief als kwantitatief de beste resultaten te boeken.

Wat je toekomstige collega's je nog willen vertellen?

En ook zij staan voor je klaar!

Beschik jij over de volgende skills?

SalesPassie - Icon contract
Je werkt met plezier en krijgt energie van wat je doet. Je begrijpt dat een bedrijf zich alleen onderscheid door de mensen die er werken en draagt dus graag bij aan een positieve vibe op de werkvloer.

Communicatief

Als je praat wordt het stil. Mensen omschrijven je communicatie als motiverend, bijna inspirerend.

Verantwoordelijkheidsgevoel

Je kijkt altijd wat jij aan een situatie kan doen in plaats van de schuld bij iemand anders te zoeken.

Punctueel

Je werkt georganiseerd en je komt je afspraken na.
Alle communicatie is in het Nederlands, vloeiend spreken en schrijven is een vereiste.

Pro actief

Je werkt hard en als je kansen ziet benut je ze.
Systemen zoals ZOHO CRM, Active Campaign, Zapier, Pipedrive, SalesForce, etc.
SalesPassie - Icon kantoor
Niets zo fijn als op de fiets naar kantoor, maar als je het niet erg vindt om te dealen met de NS is dat ook oké. Ons kantoor bevindt zich hartje centrum in Tilburg.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Verdiensten:  Je maandsalaris komt te liggen op een basissalaris van rond de €2.250 + bonussen per new hire of op ncnp met hoge of doorlopende bonussen (deze keuze mag jij zelf maken).
  • Autonomie: Je bent zelfstandig en bent vrij om jouw 'stukje van de business' naar een volgend niveau te tillen
  • Ontwikkeling: We stimuleren ontwikkeling in je vak en op persoonlijke niveau
  • Vriendschap: We zien dat vriendschap snel ontstaat op de werkvloer
  • Groeipotentie: Je salaris groeit mee met je verantwoordelijkheid en het resultaat dat je levert. Daarnaast is onze organisatie hard groeiend (in 3 jaar van 1 naar 50 mensen) waardoor er continu nieuwe verantwoordelijkheden bij kunnen komen.

Solliciteren?

Vermeld waarom jij de persoon bent die wij zoeken voor de job en waarom wij samen moeten werken. Mocht je vragen hebben, stuur Joost Wohl dan op LinkedIn een DM voordat je een gesprek met hem inplant.