Je bedrijf transformeren van snakken naar klanten naar voorspelbare groei en continuïteit? 

 • Zet het aller, allerbelangrijkste fundament (sales) in je bedrijf voor eens en altijd goed neer
 • Raak in controle hoe sales strategisch aan te pakken en hoe niet afhankelijk te blijven van doorverwijzingen en aanbevelingen
 • Maak eenmalig een salesproces die iedere dag voor je werkt en blijft groeien
 • Ontdek hoe van worstelende eenmanspitter te groeien naar leider in je bedrijf dankzij een gezond sales fundament met genoeg omzet
 • Gratis 1-1 SalesPlan Analyse Call t.w.v €250,- 
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Je gegevens zijn veilig.
Download gratis training

Wat tref je aan in Bouw je Salesproces?

 

4 Daagse online training

SalesPassie - Icon analytics meten

Dag 1) De overview van een ijzersterk salesproces

De trainingsweek trappen we af met het delen van een aantal best practice salesprocessen van ons en van onze klanten. Hierin ontdek je de belangrijkste focuspunten van een goed salesproces en zie je wat de overview is. We eindigen de training met het inzichtelijk maken van je business en salescijfers.

Dag 2) Hoe een goed salesproces voor jouw bedrijf in te zetten

In de tweede training gaan we starten met het opzetten van jouw eigen salesproces. We geven diverse voorbeelden + uitleg waarom voor een bepaalde methode te kiezen in een bepaalde markt. Daarnaast werken we samen je salesproces verder uit.

SalesPassie - Icon tijd is geld

Dag 3) Het vullen en leegtrekken van je sales pijplijn

In de derde training gaan we de grootste valkuil van ondernemend Nederland behandelen. Dit gaat erover of je in of out control bent met je onderneming. Out control houdt in dat de verantwoordelijkheid van je omzet en inkomen bij je klanten ligt. Hoewel het een positief teken is als klanten enkel binnenkomen middels mond-tot-mond en bijvoorbeeld je netwerk (mensen zijn namelijk tevreden over je dienstverlening), is dit het grootste gevaar voor een ondernemer. Je hebt namelijk geen invloed hoeveel aanbevelingen je dagelijks krijgt en wanneer dit is. Dit is gevaarlijk en het allerbelangrijkst om aan te pakken. Dat gaan we tijdens deze training doen. Vooral omdat dit de reden is waarom ondernemingen niet kunnen groeien en niet meer mensen kunnen aantrekken 

SalesPassie - Icon start-up

Dag 4) Schaal je bedrijf dankzij een gezonde fundering

Schalen van je bedrijf is moeilijk en dient lang te duren? Wel als je aanbod niet goed staat, je geen goed salesproces hebt of je niet in de juiste kansen denkt. Tijdens deze training delen we de 3 manieren hoe je jouw aanbod 'moet' vormgeven om je bedrijf te veranderen van eenmanszaak tot een veilig winstgevend bedrijf en vertellen we je hoe dit exact te doen. We komen met allerlei voorbeelden welke keuzes hierin te maken.

Let op: Deze trainingen boden we exclusief aan onze trouwe volgers en klanten (betaalt) aan tijdens onze verjaardag. Nu heb je de mogelijkheid om gratis de opnames van de trainingsweek te ontvangen.
SalesPassie - Robert Wohl

Wat maakt deze training anders dan anderen?

Tegenwoordig komt iedereen goedbedoeld met adviezen hoe je onderneming te laten groeien. Je sociale kring, je collega ondernemers, je familie. Ondanks dat deze adviezen oprecht goedbedoeld zijn, is het wel gevaarlijk om dit aan te nemen. Meestal komt een advies namelijk van een persoon die zelf het pad niet heeft bewandelt of het enkel voor zichzelf heeft laten slagen. 

Volgens de KvK blijft bijvoorbeeld 90% van alle bedrijven in start-up fase hangen. De voornaamste reden dat bedrijven niet doorgroeien is omdat er te weinig cashflow wordt gegenereerd. De kans is dan ook groot dat je de juiste strategieën en werkwijzes nog niet hebt gevonden hoe succesvol je bedrijf winstgevend te laten groeien. Vaak dien je namelijk hiervoor duizenden euro's te betalen aan trainingen.

Het wordt tijd om dit te veranderen.

Met de trainingsweek ontvang je onze sales blauwdrukken die je direct kan overnemen hoe wij meer dan €7 miljoen omzet voor onze klanten draaien in markten zoals; software, burn-out, afval, luxe woonproducten, websites, online marketing, vastgoed en onder ander de recruitment business, zonder koude acquisitie te hoeven doen. 

SalesPassie, het sales platform van Nederland 

SalesPassie is er om jou als ondernemer, bedrijfseigenaar, salesmanager of closer (verkoper) te helpen om jouw sales resultaat te laten groeien. Dat doen we door middel van onze gratis artikelen, trainingen en evenementen. Anderzijds treedt SalesPassie onder meer op als:

 • Salesorganisatie waar we met een team van 52 closers de leadopvolging uit handen nemen van toonaangevende bedrijven.
 • Ondersteunen we salesmanagers en verkopers bij het trainen van hun salesafdeling.
 • Helpen we ondernemers en bedrijven om een professioneel salesproces te bouwen dat je meer leads, afspraken en sales oplevert, zonder koude acquisitie te hoeven doen of dagelijks zelf te moeten 'leuren'.
Download gratis training
32.000+
Trouwe volgers
525+
Aantal sales per maand
2.450+

Aantal kopjes zwart goud per maand

Bonus: Consumptie zonder implementatie leidt tot frustratie

SalesPlan Analyse Call t.w.v €250,- 

Door het volgen van de trainingsweek ga je ongetwijfeld vragen krijgen.

 • Hoe kan ik mijn doelgroep op de best mogelijke manier bereiken?
 • Wat voor een salesproces werkt het best voor mijn bedrijf?
 • Wat voor een follow up dien ik te organiseren?
 • Wat voor een informatie werkt het best om te delen?
 • Hoe kan ik sales minder tijdrovend maken, maar wel winstgevender?


Wij hebben antwoorden.


Bij je aanmelding ontvang je tevens een gratis SalesPlan Analyse Call waar je gebruik van mag maken. In een 30 minuten durende call maken we samen een plan hoe jouw beste salesproces te bouwen. Daarnaast delen we een aantal tips en tricks die je direct kunt toepassen voor meer omzet.


Een SalesPlan Analyse Call zorgt ervoor dat je in veel minder tijd, veel sneller je gewenste resultaat gaat realiseren, namelijk;

Jouw beste salesproces en meer klanten waardoor je niet meer alles zelf moet doen door te weinig cashflow.

Download gratis training

Anderen over SalesPassie

In het eerste jaar (2017) dat wij met SalesPassie samenwerkten maakten wij een extra omzet van €184.887,-. Inmiddels (2020) staat de teller op 700+ gemaakte deals en een totaal van 1.000.000+
Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach
“Wat een toppers zijn het bij Salespassie. Binnen no-time in staat om de sales direct te verhogen. Accuraat, snelle opvolging en professioneel. Aanraders!"


Bart van den Belt
Met SalesPassie heb ik in het eerste jaar meer dan 1.000.000 omzet gedraaid. Wat ook enorm bijzonder is dat we nu trajecten verkopen van 18.000 euroSimone Levie
Met 1 strategie die tijdens de Masterclass is gedeeld heb ik in de maand erop 11 extra klanten geworven voor €600 het stuk.
Nino Hogenkamp
In 2 maanden heb ik 38 extra waterontharders verkocht! Top strategie!


Willem Juffer
Van mijn laatste 7 zelfgegenereerde afspraken heb ik er al 5 weten binnen te halen voor €1.547 per deelnemer!
Laurence Blairon
 

Waarom aan de slag gaan?

 • Wij geloven dat je de snelste stappen zet als je je eigen praktijkervaring (uitproberen) combineert met bewezen resultaten van een ander (modelleren)
 • We behandelen de grootste bottleneck waarom bedrijven niet groeien en te weinig omzet maken en gaan dit in de trainingsweek met je oplossen
 • Sales is het allerbelangrijkste fundament in je bedrijf. Door een goed salesproces neer te zetten krijg je meer tijd en meer omzet waardoor je uiteindelijk niet meer dagelijks hoeft te snakken naar klanten maar je kan focussen op de groei van je onderneming

  Deze training is ideaal voor; coaches, consultants, dienstverleners, recruitment, vastgoed, Software bedrijven. Kortom, voor bedrijven die een vollere agenda / meer offertes willen met mensen die willen praten over jouw dienstverlening.


In de recordings delen we al onze processen en werkwijzes hoe wij dagelijks werken en laten we je zien hoe dit ook voor jouw bedrijf neer te zetten. Hierdoor ga je van gevangene in je bedrijf met te krappe omzet naar genoeg omzet om een team te kunnen bouwen.

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Je gegevens zijn veilig.
Download gratis training