Gefeliciteerd, je aankoop is gelukt. De inloggegevens en bijbehorende mail dien je nu te ontvangen (bekijk je spam/ongewenst). 

Hieronder hebben we nog een serieuze mogelijkheid voor je.
Let op: Dit heeft niks te maken met het SalesPlan Analyse gesprek dat je van ons krijgt, de informatie om dat gesprek in te plannen zit in je mail. 

SalesPassie - Robert Wohl

1-1 coaching van mij krijgen?

Dit is een persoonlijke bericht van mij (Robert Wohl).


Beste ondernemer, 


Je hebt een super mooie en logische keuze gemaakt door gebruik te maken van de cyber monday deal. Alvast veel succes en plezier gewenst met deze deal.


Ik wil je een heel persoonlijk aanbod doen, die ik normaal nooit doe. Namelijk, mijn tijd aan je geven in de vorm van een 1-1 coachgesprek.


Maar dit is zeker niet voor iedereen geschikt...


Als je namelijk een startende ondernemer bent die bijvoorbeeld z'n aanbod nog niet duidelijk heeft staan, nog geen bewezen trackrecord heeft of moeite hebt om commercieel te zijn dan is het niet aan te raden om zo dadelijk gebruik te maken van het voorstel dat ik je ga doen.


Ik ga je namelijk aanbieden om een aantal persoonlijke coach sessies met mij in te plannen. Iets wat ik bijna nooit doe. Waarom? Omdat de focus op de groei van mijn bedrijven ligt + de investeringen in start-ups en vastgoed.


In het kort de resultaten van mij en mijn compagnons in de afgelopen 5 jaar:

  • We zijn in 5 jaar gegroeid van 1 naar 60 medewerkers verdeeld over 2 kantoren in Tilburg en Utrecht
  • In de afgelopen 3 jaar hebben we een organisatie van de grond opgebouwd met 0 vermogen en bekendheid tot €18 miljoen in sales
  • Zijn we bezig met het investeren in meerdere (eigen) bedrijven en eigen software
  • Hebben we een vastgoedportefeuille opgebouwd van €2,2 miljoen (afgelopen jaar mee begonnen)


Nu heb ik afgelopen vrijdag ook weer gezien wat voor een energie ik krijg bij het helpen van de juiste ondernemers. In zeer korte tijd kan ik tot de kern van het probleem komen en een strak actieplan formuleren hoe je 2 dingen direct gaat aanpakken:


1. Directe concrete simpele actieplannen hoe je in 1 maand tijd heel veel meer omzet maakt

2. Een langer termijn strategie hoe je consistent je organisatie knetterhard laat groeien


Hierdoor ga je veel meer winst maken en kan je letterlijk je organisatie een aantal keer laten verdubbelen in korte tijd.


Het voorstel dat ik je dan ook zo ga doen moet je dan ook als logisch ervaren (tuurlijk je mag het veel geld vinden), maar je ziet wel direct in dat het je veel meer gaat opleveren. Uiteraard, het gaat alleen maar voor je werken als je actie onderneemt, anders is het weggegooid geld.


Ik vind het overigens ook prima als niemand gebruik maakt van deze deal. Ik waardeer mijn tijd enorm en kan mijn tijd goed spenderen aan de groei van mijn bedrijven. Maar als je er wel gebruik van maakt, geef ik je de belofte dat ik er voor je ben.


Als mensen mij willen inhuren als 1-1 coach voor 1 jaar, dan vraag ik hier een bedrag voor van €100.000. Dit is bizar veel geld, dat weet ik. Alleen ik weet ook wat ik breng en wat ik je oplever (als je het overigens terugrekent valt het wel mee, 1 of 2 goedbetaalde medewerkers).


Ik geef je nu de mogelijkheid om een hele speciale deal te accepteren. Namelijk, je kunt ervoor kiezen om tussen de 1 tot 10 uur persoonlijke coaching bij mij af te nemen. 


Het uurtarief dat ik vraag is €1.000 het uur. Ja, je gaat dit terugverdienen als je bovenste tekst goed hebt gelezen (je begrijpt dus wat voor een soort ondernemers ik zoek qua niveau) en begrijpt dat jij de persoon bent die actie dient te ondernemen. 


Mocht je dit willen doen dan raad ik je aan om minimaal 2 uur af te nemen. Vanaf het moment dat je 6 uur of meer afneemt krijg je een extra bonus erbij. Dit is in de vorm ons SalesPassie Academie traject (2x 1-1 call extra met een salesproces expert, workshop met 8 man, 2x in de week een groepscall over salesgesprekken voeren en salesprocessen, klantenborrels, al onze scripts, templates en blauwdrukken, een bibliotheek met al ons trainingsmateriaal op video vastgelegd). Normaal gesproken is de investering voor dit traject €3.540. Alleen al uit dit traject ga je gigantisch veel rendement behalen.


Ik kijk ernaar uit om je te mogen ondersteunen om jouw organisatie door het dak te laten gaan. 


Groet,

Robert


Ps. Na aanschaf mail ik je om de eerste afspraak in te plannen. Afspraken zijn online via zoom of bij mij op kantoor in Tilburg.