arrow_drop_up arrow_drop_down

SalesPassie

Wij van SalesPassie zijn er om professionals en ondernemers te helpen om hun verkoopresultaat te laten groeien. Dat doen we door leadopvolging en telefonische sales (op no cure, no pay basis) uit te voeren voor ondernemers die daar zelf niet de tijd, de mankracht of de juiste kennis voor in huis hebben. 

Vacature: Accountmanager / verkoper

Vacature stagiair: Accountmanager stage

De meeste ondernemers, waaronder ik zelf, hebben een hekel aan 'verkopen'. Je wilt lekker met je vak en je producten bezig zijn en verkopen voelt dan al snel als iets 'slechts', als moeten 'overhalen'. Daarom was het echt een ongekende uitkomst dat Robert dit stuk voor ons over kon nemen. Robert belt onder de vlag van de IMU alle leads waar wij zelf echt niet aan toekomen. Hij geeft iedereen via de telefoon een ontzettend warm en hartelijk gevoel en boekt ook nog eens een enorme extra omzet voor ons. Pure winst!

Tonny Loorbach

Sales was één van de taken die het meeste bleef liggen in ons bedrijf. Waarom? De mensen uit ons team hielden zich voornamelijk bezig met het blij maken van onze huidige klanten. Dat is altijd prioriteit #1 geweest. Leads closen kwam op de tweede plaats. Door tijdgebrek werden niet alle sales opgevolgd en lieten we dus eigenlijk omzet liggen. Sinds we met Salespassie zijn gaan samenwerken worden al onze leads eindelijk goed opgevolgd en geclosed. Zonder dat wij daar enig omkijken naar hebben!

Martijn van Tongeren