Volgende Sales Bootcamp: Woensdag 14 september | 11:00 - 16:00 | SalesPassie kantoor | Tilburg

SalesPassie Sales Bootcamp

Verander in 1 dag je sales strategie in een voorspelbare ethische salesmachine die gegarandeerd meer omzet maakt.

Claim jouw ticket 

De 4 focuspunten van de bootcamp

SalesPassie - Icon contract
Krijg je eigen bulletproof sales strategie en executie plan hoe sales op het hoogste niveau goed uit te voeren en hoe je leads van koud naar warm te krijgen.


Ontdek hoe de sales pijplijn altijd overvol te krijgen en hoe iedere dag omzet eruit te halen.
Krijg inzicht in alle belangrijke sales tools die anno 2022 het best voor je werken en ontdek hoe ze te gebruiken.Je bedrijfswaarde groeit in lijn met de waarde van je netwerk. Na de bootcamp organiseren we een borrel zodat we de dag op een leuke manier afsluiten.


SalesPassie - Over ons team

Voor wie is deze bootcamp?

Je bent trainer, consultant, dienstverlener en/of verkoopt producten/diensten die je enkel verkoopt via klantcontact (telefoon, offerte, meeting, zoom/fysiek). Daarnaast;


 • Je bent goed in je vak, maar de sales resultaten mogen beter
 • Je wilt een manier hoe veel meer leads, offertes en sales te maken
 • Je wilt je aanbod hoger geprijsd aanbieden en daar de juiste markt voor aanboren
 • Je wilt dat je kunt groeien met je bedrijf en eventueel kunt uitbreiden
 • Je wilt slimme verdienmodellen implementeren waardoor het geld in je bedrijf voor je werkt, in plaats van dat jij enkel voor het geld werkt
 • Je bent erover aan het nadenken om met een sales team te werken of hebt een sales team maar de resultaten vallen tegen
 • Je denkt in kansen en bent optimistisch, in plaats van dat je in problemen denkt en weet dat er veel meer potentie zit in je bedrijf

Bootcamp informatie

SalesPassie - Icon locatie

Datum & Tijd

14 september
11:00 - 16:00

SalesPassie - Icon kantoor

Locatie

Stadhuisplein 343, 5038TH Tilburg

SalesPassie HQ

Faciliteiten

Incl schrijfgerei, lunch en borrel


€397

€47

Ticket sales bootcamp

Ontdek de sales formule waarmee wij in verschillende markten meer dan 9 miljoen euro per jaar aan omzet realiseren


 • Een compleet sales stappenplan voor bedrijven
 • Hoe je zonder koude acquisitie in B2B, altijd aan tafel komt
 • Technieken hoe je 35% meer sales kan maken, zonder je marketingbudget te verhogen
 • CRM, follow up en strategische sales technieken voor meer omzet
 • 3 manieren hoe je altijd een waslijst aan leads en offertes hebt
 • Blauwdrukken voor de perfecte sales opvolg strategie
 • Talloze praktijkvoorbeelden + resultaten van de beschreven technieken
 • Inclusief 30 dagen gratis toegang tot ons power sales CRM SalesFlow

Wat ga je uit de sales bootcamp halen?

Wil je weten hoe je meer sales kunt maken voor je onderneming? Hoe je aan tafel komt bij je droomklanten en grotere deals sluit in minder tijd? Tijdens deze sales bootcamp delen hoe je een bulletproof sales executie plan van het hoogste niveau neerzet.


Je leert onze best practices die wij de afgelopen jaren geperfectioneerd hebben en wat vorig jaar ervoor heeft gezorgd dat we voor meer dan €9.000.000,- aan sales hebben binnengehaald.

Je leert geen sneaky salestechnieken, maar onze formule voor een ethisch salesproces waar zowel jij als je ideale klant het optimale resultaat uit halen.

Over SalesPassie en de trainers van de bootcamp

Wij zijn Lucas Verschuur, Joost Wohl en Robert Wohl. Sinds 2014 hebben we verschillende salesvloeren gerund in zowel koude als warme acquisitie en in zowel business-to-consumer en business-to-business markten.

In onze 8 jaar ervaring hebben wij voor meer dan 75 verschillende opdrachtgevers de sales strategie uitgevoerd, zo'n 450 verkopers opgeleid en in totaal meer dan 30.000.000 euro in sales gerealiseerd.

In 2018 zijn wij met SalesPassie gestart, hiermee is het ons doel om ondernemers, salesmanagers en verkopers te leren hoe zij een ijzersterk salesproces op kunnen zetten en daarmee te zorgen voor een veel hogere omzet en winstgevendheid. SalesPassie is in 4 jaar tijd gegroeid naar een organisatie met een salesteam van 65 mensen, verdeeld over 2 kantoren in Nederland.

Onze missie is om de passie voor sales over te dragen. Sales hoef je namelijk niet toe te passen met sluwe salestrucjes of irriterende verkoopmethoden. Sterker nog, als je wilt dat jouw organisatie op het hoogste niveau met sales aan de slag gaat, dan is het van belang dat je dit op een ethische en duurzame manier aanpakt. Na een salesgesprek moet zowel de verkoper als de koper zich een winnaar voelen (ook als de deal niet wordt gesloten).

Onze meest winstgevende methodes deelt Robert met je tijdens de sales bootcamp.

Anderen over ons

In het eerste jaar (2017) dat wij met SalesPassie samenwerkten maakten wij een extra omzet van €184.887,-. Inmiddels (2021) staat de teller op 900+ gemaakte deals en een totaal van 2.000.000+


Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach | IMU.nl
In 2 weken tijd van mijn laatste 7 zelfgegenereerde afspraken heb ik er al 5 weten binnen te halen voor €1.547 per deelnemer! Ideaal stappenplan in deze gids hoe dit te doen.


Laurence Blairon
Met SalesPassie heb ik in het eerste jaar meer dan 1.000.000 omzet gedraaid. Wat ook enorm bijzonder is dat we nu trajecten verkopen van 18.000 euroSimone Levie

De agenda van de sales bootcamp

11:00 - 11:20 | Kickoff

We starten met een enthousiaste kickoff met dagindeling.

11:20 - 12:00 | Wat speelt er in jouw bedrijf?

Voordat je weet wat je beter/anders kan doen, dien je te weten wat er nu niet goed gaat en waar je op kunt inzetten. Jij wordt aan het werk gezet om je salesproces uit te tekenen zodat je inzichtelijk hebt wat de sales aanpak van je bedrijf je nu oplevert.

12:00- 12:45 | Pauze

Leer anderen beter kennen en geniet van een lekkere lunch.

12:45 - 13:30 | Best practices van een sales executie plan

Wat zijn nu de belangrijkste focuspunten van een goed sales executie plan. Direct na de lunch delen wij alle onderdelen en best practices hoe jouw sales executie plan te maken.

SalesPassie - Icon contract

14:00- 16:00 | 3 Krachtige sales technieken en tools hoe direct je omzet te vergroten

Naast een sales plan voor de lange termijn heb je ook het laaghangende fruit. We delen 3 krachtige sales technieken en tools hoe je direct tot aan 40% meer omzet kunt maken, zonder dat je meer hoeft te verkopen.

16:00 - 17:30 | Borrel

We eindigen met een borrel in onze befaamde kantoorbar 'Cafe the Follow up' 

4 redenen waarom je wilt deelnemen aan deze bootcamp

1. Je sales doelstellingen worden al een tijdje niet gehaald

Geen duidelijke manier hoe je jouw sales doelstellingen moet halen is een van de meest frustrerende onderdelen van ondernemen. Het maakt je radeloos en chagrijnig. Tijdens de bootcamp delen we met je hoe je een sales executie plan maakt op het allerhoogste niveau.2. Je hebt inspiratie nodig

Je bent zoekend naar betere en slimmere manieren hoe je jouw bedrijf winstgevender kunt maken. Als je het interessant vindt om te horen hoe zo'n 10 verschillende samenwerkingspartners van ons dit doen (allemaal andere branches), dan is het zeker aan te raden om te komen.


3. Je verdient niet naar wat jij vindt wat je waard bent

Als je goed bent in je vak, wil dit bij lange na niet zeggen dat je ook verdiend naar je kennis. Sterker nog, het beste product en dienst wint bijna nooit. Het bedrijf met de beste sales strategie wel. Als je een steengoed product/dienst hebt, maar nog geen goede sales strategie, dan dien je het als je plicht naar je doelgroep te zien om goed te worden in sales.


4. Je wilt de #1 worden in jouw markt of niche

Geld volgt aandacht. Hoe meer aandacht je krijgt des te meer verkoopkansen er volgen. Om een van de bekendere spelers in je markt te worden, dient jouw salesproces als een huis te staan met een kloppende marketingboodschap. Dit leer je in de bootcamp.

Wil je een sales executie plan van het allerhoogste niveau?