Wil je dat jouw sales team presteert op
Champions League niveau?

Bekijk onze werkwijze

Live training

Live sales trainingen bij jou op locatie

24/7 training 

Video sales trainingsbibliotheek voor je verkopers

Maandelijkse sturing

Maandelijkse inloop momenten voor je verkopers

Heb je het gevoel dat er meer sales door je sales team gemaakt kunnen worden?

Het werken met verkopers is de beste keuze die je kan maken voor je onderneming. Het biedt je de oneindige mogelijkheid om te groeien met je bedrijf.

Maar gaat die groei minder hard dan je had verwacht? En heb je daarnaast het idee dat er teveel orders verloren gaan of dat er complete follow-up naar je leads en prospects ontbreekt? Zonde, de kans is groot dat je wekelijks duizenden euro's links laat liggen.

Want wat zou het al voor je betekenen als je verkopers maar 1 deal per maand meer maken?

Bij SalesPassie weten we als geen ander hoe je verkopers laat excelleren. De afgelopen 10 jaar werken we op dagelijkse basis met verkopers. We kennen de dipjes, de highs en weten exact hoe je verkopers optimaal laat presteren. Training en motiveren is hierin het belangrijkst. Vanuit SalesPassie kunnen we je hierin ondersteunen.

10
Jaar sales ervaring
3.250+
Verkopers getraind
55+
Aantal verkopers zelf in dienst
SalesPassie - Logo

SalesPassie heeft zelf ook een eigen salesorganisatie waar we de leadopvolging uit handen nemen voor onze partners. Feitjes over onze salesorganisatie over 2020:

  • 530 deals gemiddeld per maand
  • Team van 55+ closers
  • Orderwaarde tussen €1.000 en €18.000
  • Werkzaam in branches zoals; Saas software, e-learning, afvallen, luxe woonproducten, vastgoed, recruitment, e-commerce, aandelen, cryptocurrency.


Samenwerken met een partij die dagelijks in diverse branches werkzaam is zorgt ervoor dat je jezelf verzekert voor het ontvangen van de nieuwste best practices sales methodes en strategieën van onze salestrainers.

In 2 maanden heb ik met mijn team 38 extra waterontharders verkocht. Top training en strategie!


Willem Juffer
In het eerste jaar meer dan 1.000.000 extra omzet gedraaid. Wat ook bijzonder is dat we nu trajecten verkopen van 18.000 euro in 2-3 telefoongesprekken.
Simone Levie

Een tweetal samenwerkingspartners over de kwaliteit van  de salesgesprekken waar wij voor staan

Conversie van 65% met telefonische sales

Sinds april 2019 ben ik samen gaan werken met de heren van SalesPassie, en heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Waar ik eigenlijk had 'gehoopt' op een aantal sales, is er een compleet nieuwe business van start gegaan en maakt het een groot verschil op mijn huidige business.  

Ik was op zoek naar een manier om een high ticket coaching offer te verkopen, en hou zelf totaal niet van telefoneren. Hierdoor zocht ik dus naar een manier om dit uit handen te geven, zodat ik zelf niet bezig hoef te zijn met klanten werven, maar met mijn product en business. In de eerste maand nadat we zijn begonnen hadden we een conversie van pakweg 65% op een offer van 2000,- euro. 

Het leuke is dat de closers van SalesPassie de leads echt laten voelen dat ze deel uitmaken van mijn team. Zo hoor ik alleen maar positieve reacties en krijg ik regelmatig het verzoek om "Jim de groeten te doen".  

Doordat ik met SalesPassie ben gaan samenwerken is mijn omzet dus enorm gestegen, zonder dat ik er zelf echt omkijken naar heb. Voor iedereen die meer (high ticket) sales wilt, van harte aan te raden! 

Jacko Meijaard

Een miljoen extra omzet via SalesPassie

Voor IMU BV verzorgen wij al sinds 2017 de leadopvolging. IMU verkoopt haar eigen websitesoftware op abonnementsbasis. Zij ontvangen leads via hun website, nieuwsbrief en social media maar met name via seminars en webinars. Zij hebben zelf echter niet de capaciteit om alle leads op te volgen, laat staan eigen salesmedewerkers die gespecialiseerd zijn in het voeren van effectieve verkoopgesprekken. Dit is voor hen ook niet aantrekkelijk omdat zij met piekmomenten (tijdens productlanceringen en acties) en dalmomenten te maken hebben.

IMU stuurt alle leads die zij niet op kunnen volgen daarom door naar ons en wij volgen deze telefonisch op. Tijdens zo'n salescall beantwoorden we vragen, benoemen we de voordelen van het product en nemen we bezwaren weg om het product aan te schaffen (we closen die sale!) We ontvangen een commissie voor elke verkoop en dus verdienen we ons eigen salaris. Ook vindt IMU het belangrijk dat we een feelgood gevoel afleveren bij iedereen die we bellen (ongeacht het resultaat) en dus hebben we ook veel bellers blij kunnen maken. Een schitterende win-win-win.

In het eerste jaar (2017) dat wij de leadopvolging voor de IMU verzorgden realiseerden wij een extra omzet van €184.887,-. Inmiddels (2020) staat de teller op 700+ gemaakte deals en een totaal van 1.500.000+ extra omzet door telefonische verkoop.

To train or not to train, that's the question

Het nadeel van zelf trainen...

Je eigen verkopers trainen is vaak niet een goed idee als je geen sales organisatie bent. Als eigenaar of sales manager is het jouw hoofdfocus om jullie dienstverlening goed aan de man te brengen. Jij weet als geen ander alle ins en outs van je dienstverlening en dit breng je ook over op je team. Dit is onwijs belangrijk, echter zorgt dit ervoor dat je sales team informatie verstrekkers worden, geen closers. Daarnaast is het trainen van verkoopmensen een vak apart (goede verkopers hebben veelal een 'bijzonder' karakter). Want hoe krijg en behoud je een verkoper hongerig om dagelijks honderd telefoontjes met plezier te laten maken? En weet jij wat de nieuwste en beste closing technieken zijn die goed werken? Hoe breng je dat dan op de juiste manier over? Het continu in de lead zijn van de nieuwste sales trends en ontwikkelingen is al een dagtaak opzich.

Het voordeel van je salesteam goed trainen

Wanneer je jouw sales team door ons laat trainen dan heb je niet te maken met alle bovenstaande uitdagingen. Je hebt per direct de beschikking over een professionele werkwijze dat ervoor zorgt hoe je jouw sales team op scherp krijgt en houdt. Doordat je verkopers zich meer gehoord en begrepen gaan voelen zullen ze ook beter gaan presteren. Hierdoor gaan ze meer verdienen waardoor de tevredenheid op de werkvloer omhoog gaat en hierdoor wordt het ook makkelijker om je bedrijfsdoelstellingen te realiseren met nieuwe klanten. Het is ons doel om je verkoopresultaten constant te verbeteren. Dit alles zorgt ervoor dat jij per direct veel minder hoofdpijn ervaart met het hoge verloop dat een salesteam heeft en de targets die niet gehaald worden. Je gaat ervaren wat het genot is van een salesteam dat presteert op Champions League niveau.
SalesPassie - Icon locatie

Live sales  trainingen

Maatwerk live sales training voor je verkopers bij jou of ons  kantoorSalestraining voor je verkopers, wanneer ze willen , wat ze willen. Je verkopers krijgen toegang tot een bibliotheek waar ze

Al onze sales blauwdrukken, offerte mailingen en follow up mails die wij dagelijks op de werkvloer gebruiken


Feedback  Salescalls

Ontvang feedback op salesgesprekken van je verkopers en laat dit 1 op 1 behandelen per verkoper of in groepsverband

SalesPassie - Icon locatie

Maatwerk live sales  management training voor het management bij jou of ons kantoor
SalesPassie - Icon statistieken
Toe aan betere sales scripts in je organisatie? Wat moet er gezegd worden bij een follow up? Voorzie je salesteam in structuur en houvast en laat scripts door ons schrijven

Sales Analyse check 

Nieuwsgierig waar jouw grootste win ligt? Welke systemen handig zijn om te gebruiken? Hulp bij het inzichtelijk krijgen van je sales cijfers met goede dashboarding?

SalesPassie - Icon faq

Ontvang continue live online trainingen vanuit ons het gehele jaar door voor management of verkopersHoe gaan wij te werk?

SalesPassie - Icon contract
We bespreken jouw business, de cijfers en de werkwijze hoe je salesteam nu werkt. We pijlen waar de uitdagingen en kansen zitten. We maken hiervan een 0-meting en kijken naar de mogelijkheden voor een samenwerking. Dit alles doen we vrijblijvend en in goed overleg met als doel tot een zo kloppend mogelijke win-win situatie te komen. Wanneer we een match zijn gaan we aan de slag!
SalesPassie - Icon kantoor
We trappen het traject af met een live training bij jou op kantoor of bij ons. Deze training duurt een dagdeel waarbij we jouw salesteam trainen en we leggen het traject nader aan ze uit.

Sales Blauwdrukken, scripts en online training

Wij geloven dat elke dag trainen resulteer in elke dag een beter resultaat. Daarom ontvangen je verkopers naslag werk waardoor ze op ieder gewenst moment kunnen specifieke onderdelen in hun salesproces kunnen trainen. Daarnaast ontvangen ze ook al onze best practices zodat ze kunnen modelleren.

Feedback calls

De grootste groei ligt in persoonlijke feedback. We voorzien salesgesprekken van feedback en evalueren deze salesgesprekken van je verkopers in een groepscall of 1-1 persoonlijk met ze.

We willen onze geopende relatie samen goed evalueren. Daarnaast kijken we vooral ook vooruit naar verdere focuspunten en bespreken we de verdere sales doelstellingen van je organisatie.

“Wat een toppers zijn het bij Salespassie. Binnen no-time in staat om de sales direct te verhogen. Accuraat, snelle opvolging en professioneel. Aanraders!"
Bart van den Belt

Mogelijkheden bespreken?

Let op: Een intakegesprek kan je laten inzien hoeveel euro's je dagelijks misloopt en kan je tevens ook super enthousiast maken om te starten.