SalesBazen Nederland

De gratis Facebook sales community voor sales professionals en ondernemers

125+

Aantal members in de community

75

Maandelijks aantal posts

100%

Toegevoegde waarde

Gratis community

Dit is de online hotspot waar je als sales professional op FB wilt 'hangen'

Dagelijkse dosis inspiratie

Kennisdeling door wekelijks nieuwe artikelen, en meer... 

Koffiecorner

Deel je ins en outs over jouw saleservaringen, help elkaar, motiveer elkaar en heb plezier

Vergroot je netwerk

Doe nieuwe contacten op en vergroot je netwerk 

Doel van de community

Koffiecorner

Coffee is for closers only? Exact! Het primaire doel is dan ook om closers met elkaar in verbinding te brengen. SalesBazen Nederland is dan ook jouw online koffiecorner waar je dagelijks in contact bent met jouw collega's. Stel boeiende vragen, inspireer elkaar, leer van elkaar en uiteraard heb plezier met elkaar.

Kennisdeling

De nieuwste trends en ontwikkelingen worden gedeeld in de community. Hierdoor blijf je automatisch op de hoogte wat de nieuwste ontwikkelingen zijn in verkoopland Nederland. Daarnaast worden er artikelen gedeeld die het doel hebben om jouw verkoopresultaat een boost te geven.

Bron van inspiratie & motivatie

Kennis is macht. Hoe meer kennis er in de community is, des te meer vruchten je ervan zult plukken. Uiteraard is het dan ook logisch dat je de commnunity gaat joinen. Door onderdeel te worden steun je het initiatief om sales professionals met elkaar te verbinden, door te liken geef je elkaar de support om door te gaan, door te reageren leren we je kennen, en door het te delen met je vrienden en collega's gaan we je waarderen.