Dus jij wil meer klanten scoren?

Je hebt nu de mogelijkheid om de gehele training van Sales Mastery met 93% korting van de prijs te ontvangen. 

SalesPassie - Over ons team

Ik ben niet goed in sales...

Uiteindelijk maakt het niet uit in welke business je zit. Als je ondernemer bent, dan zit je in sales. Wellicht zeg je nu tegen jezelf ‘maar ik heb een hekel aan sales of ‘ik ben niet goed in sales’.


Het is waar dat het salesproces de een beter afgaat dan de ander. Maar je moet realiseren dat sales door iedereen kan worden uitgevoerd. Iedereen is namelijk vanaf 0 gestart en iedereen kan ‘connecten’ met een lead, luisteren naar de behoeftes van de klant en inspelen op deze behoeftes door de juiste oplossing te geven zodat de klant uiteindelijk gaat kopen.

SalesPassie - Over ons team

Sales is de echtgenote van het ondernemerschap

Want laten we eens eens direct naar elkaar zijn. Je bent toch juist gaan ondernemen om mensen te helpen hun probleem op te lossen met jouw product of dienst? Dan wist je van te voren dat het succes van jouw onderneming afhankelijk is van jouw sales resultaten.

 

Hoe zou je het dan ook vinden als je de gemiste omzet van jouw strategiegesprekken, leads vanuit beurzen, Linkedin, Facebook, mond-tot-mond, je mailinglijst en cold calls niet meer langer laat liggen maar gaat binnenhalen?

Als je niet tevreden bent over het aantal klanten dat je vandaag de dag bedient, dan was gister de beste dag om daar iets aan te doen.
De volgende beste kans is nu!

SalesPassie - Over ons team

Over SalesPassie

Al meer dan 8 jaar trainen wij verkopers en ondernemers om ze meer verkoopresultaat te laten behalen. Zo hebben we meer dan 300 trainingen gegeven waarbij we meer dan 2.000 ondernemers en verkopers hebben mogen trainen.


Wij zijn Lucas Verschuur, Robert Wohl en Joost Wohl. Eigenaar van SalesPassie. De afgelopen jaren hebben wij voor onze 75 samenwerkingspartners miljoenen euro's aan omzet gerealiseerd en hebben deze opdrachtgevers duizenden nieuwe klanten mogen verwelkomen. Wij weten als geen ander hoe je face-to-face en telefonische sales moet closen.


Daarnaast trainen we dagelijks onze eigen 50+ verkopers om ze beter te maken in het closen van deals. Zo verkopen we onder ander e-learningtrajecten, masterminds, events, abonnementen voor goede doelen en websitesoftware. Dit gebeurd zowel B2C als B2B, face to face als met de telefoon, met orderwaardes die liggen tussen de €1.000 en €18.000, waar er wekelijks zo'n 140 sales worden gesloten.

Normaal €497,-
Nu tijdelijk eenmalig €47,-

Sales Mastery

Transformeer je gedachtegoed wat je hebt over sales. In de online video training van Sales Mastery presenteren we je ons eigen ontwikkeld salesmodel. Dit model, met bijbehorende methodieken, gebruiken wij altijd bij de training aan (onze) verkopers en ondernemers.
Het bevat onze best practices die we dagelijks toepassen.


 • Je hebt onbeperkt toegang tot deze training en kun je in onze ledenomgeving zien wanneer jij wil.
 • Je leert hoe jezelf te presenteren waardoor je niet meer aan push verkoop doet, maar juist als expert overkomt en mensen met jou zaken willen doen
 • Je ontdekt hoe je een onverslaanbaar sterke pitch schrijft
 • Je ontdekt welke vragen te stellen in een salesgesprek
 • Je ontdekt hoe je bezwaren in je salesgesprek voorkomt en weerlegd
 • Je ontwikkelt een gehele strategie en structuur hoe je een salesgesprek ingaat, controle houdt en closed.
 • Je leert de 'closer' mindset hoe je doelgericht te werk gaat
 • Je krijgt onze salesscripts
 • Je ontdekt hoe je naar de €100.000 omzet schaalt met je bedrijf
 • Je ontdekt hoe je naar de €1.000.000 omzet gaat per jaar met je bedrijf door uitbreiding van je team

Een tweetal samenwerkingspartners over de kwaliteit van  de salesgesprekken waar wij voor staan

Conversie van 65% met telefonische sales

Sinds april 2019 ben ik samen gaan werken met de heren van SalesPassie, en heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Waar ik eigenlijk had 'gehoopt' op een aantal sales, is er een compleet nieuwe business van start gegaan en maakt het een groot verschil op mijn huidige business.  

Ik was op zoek naar een manier om een high ticket coaching offer te verkopen, en hou zelf totaal niet van telefoneren. Hierdoor zocht ik dus naar een manier om dit uit handen te geven, zodat ik zelf niet bezig hoef te zijn met klanten werven, maar met mijn product en business. In de eerste maand nadat we zijn begonnen hadden we een conversie van pakweg 65% op een offer van 2.000,- euro.

Het leuke is dat de closers van SalesPassie de leads echt laten voelen dat ze deel uitmaken van mijn team. Zo hoor ik alleen maar positieve reacties en krijg ik regelmatig het verzoek om "Jim de groeten te doen".

Doordat ik met SalesPassie ben gaan samenwerken is mijn omzet dus enorm gestegen, zonder dat ik er zelf echt omkijken naar heb. Voor iedereen die meer (high ticket) sales wilt, van harte aan te raden! 

Jacko Meijaard

Een miljoen extra omzet via SalesPassie

Voor IMU BV verzorgen wij al sinds 2017 de leadopvolging. IMU verkoopt haar eigen websitesoftware op abonnementsbasis. Zij ontvangen leads via hun website, nieuwsbrief en social media maar met name via seminars en webinars. Zij hebben zelf echter niet de capaciteit om alle leads op te volgen, laat staan eigen salesmedewerkers die gespecialiseerd zijn in het voeren van effectieve verkoopgesprekken. Dit is voor hen ook niet aantrekkelijk omdat zij met piekmomenten (tijdens productlanceringen en acties) en dalmomenten te maken hebben.

IMU stuurt alle leads die zij niet op kunnen volgen daarom door naar ons en wij volgen deze telefonisch op. Tijdens zo'n salescall beantwoorden we vragen, benoemen we de voordelen van het product en nemen we bezwaren weg om het product aan te schaffen (we closen die sale!) We ontvangen een commissie voor elke verkoop en dus verdienen we ons eigen salaris. Ook vindt IMU het belangrijk dat we een feelgood gevoel afleveren bij iedereen die we bellen (ongeacht het resultaat) en dus hebben we ook veel bellers blij kunnen maken. Een schitterende win-win-win.

In het eerste jaar (2017) dat wij de leadopvolging voor de IMU verzorgden realiseerden wij een extra omzet van €184.887,-. Inmiddels (2020) staat de teller op 700+ gemaakte deals en een totaal van 1.000.000+ extra omzet door telefonische verkoop.

Let op: Je krijgt de volgende cadeau's als je nu start met het SalesMastery pakket 

Video training: SalesMastery €497

7 modules waarin we je alle principes van een sales master leert, leert hoe je salestargets stelt en haalt, hoe je leads moet prospecten, en hoe je een meester wordt in het voeren van je salesgesprekken waarbij je altijd in controle van je salesgesprek bent, je exact weet welke vragen je moet stellen en hoe je daarop de perfecte pitcht laat aansluiten zodat je bezwaren kilt en je klant gaat binnenhalen.

Video training: Master Closer €90

In Master closer ontdek je hoe je met een slimmer aanbod tot aan 40% meer omzet gaat doen, zonder dat dat je ook maar meer klanten gaat bedienen. Daarnaast ontdek je hoe je moet upsellen en hoe je meerdere stromen van inkomsten gaat toevoegen aan je bedrijf, zonder dat het je extra tijd kost.

E-book: Masterclass Sales €37

In het e-book Masterclass Sales leer je onder ander hoe je aan virtueel vastgoed doet, hoe je een overvolle vijver vol met leads krijgt en hoe je nooit meer aan koude acquisitie hoeft te doen. We presenteren je daarnaast onze gehele filosofie en stappen welke je wilt zetten wil je een financieel vrijer leven gaan krijgen.

E-book: SalesMastery '27 gouden verkooptips' €27 

In het e-book SalesMastery '27 gouden verkooptips' presenteren wij je onze 27 beste verkooptips die je in je marketing en sales direct kan implementeren. Een super fijn handboek om altijd naast je te hebben.

Samengevat: Alle trainingen en e-books in 1 pakket!

Krijg nu direct levenslang toegang tot de Sales Mastery + bijbehorende gratis trainingen en e-books met 91% korting

null

100% Kwaliteitsgarantie

Vraag je jezelf af waarom zo'n grote korting voor al deze sales trainingen?

 • Wij geloven in de uitspraak; Wie goed doet, goed ontmoet.
 • We vragen je dan ook om deze trainingen te zien als kennismaking, welkom!
 • Wij halen alles uit de kast om jou als ondernemer te helpen geen klanten meer mis te lopen. Het enige wat we aan jou terugvragen is om dit serieus te nemen en gemotiveerd hiermee aan de slag te gaan. 


Deze trainingen heb je binnen 14 dagen afgerond (wel levenslang toegang). Dus uiteraard, stel je bent na het volgen van de gehele training niet tevreden. Dan krijg je alsnog je investering weer netjes van ons terug. Niks te verliezen, maar alles te winnen, toch?

"Met ons SalesMastery alles-in-1 pakket gaan wij je helpen zodat jij veel meer nieuwe klanten gaat binnenhalen!" - Robert Wohl, SalesPassie