Transformeer je bedrijf van snakken naar klanten over tot een professioneel winstgevend bedrijf

Dankzij het toevoegen van een gezond en bewezen sales fundament

SalesPassie - Robert Wohl

Wil je ook een systeem van je sales maken waardoor je bedrijf groeit, zonder te cold callen of 80 uur in de week te moeten werken?

Het aller, allerbelangrijkste fundament in je bedrijf is het goed neerzetten van je klantacquisitie strategie. Zonder klanten immers geen bedrijf. Toch zie ik in de praktijk dat dit bijna altijd niet goed gaat. Volgens de KvK blijft bijvoorbeeld 90% van alle bedrijven in start-up fase hangen en is 60% niet meer in business na 5 jaar. De voornaamste reden dat bedrijven niet doorgroeien en hun potentie niet benutten is omdat er te weinig cashflow (lees: geen sales strategie hebben) wordt gegenereerd.


En met te weinig klanten kan je geen team bouwen, blijf je gevangene in je eigen bedrijf, kan je jouw visie niet verspreiden en houd je onder aan de streep veel te weinig over.


En dit is zonde, want wist je dat het goed neerzetten van een sales strategie niet zo lang hoeft te duren en voor ieder bedrijf toegankelijk is?


Mijn naam is Robert Wohl, mede-eigenaar van SalesPassie BV. De afgelopen 10 jaar hebben wij voor talloze grote bedrijven, goede doelen, ZZP'ers de acquisitie van nieuwe klanten verzorgd in markten zoals; software, burn-out, afval, luxe woonproducten, websites, online marketing, vastgoed en onder ander de recruitment business.


Zo helpen wij om een systeem van je sales te maken waardoor er structuur en continuïteit in je organisatie komt waardoor je wél de groei gaat maken van werknemer in je bedrijf naar werkgever.

SalesPassie academie is jarig
Het doel van ondernemen is dat je facilitator wordt van je onderneming. Jij geeft werk uit handen. Echter heb je een consistente basis aan omzet nodig om van 'werknemer in je bedrijf' door te groeien naar de facilitator.


Wij zien dat bijna iedere onderneming afhankelijk is van hun netwerk en aanbevelingen. Dit is super positief aangezien mensen tevreden over je dienstverlening zijn, maar erg gevaarlijk omdat je 0,0 controle hebt over de toevoer van nieuwe leads, afspraken en klanten. Dit is is de bottleneck waardoor je nu niet groeit.


Als je namelijk exact weet hoeveel een lead/klant je kost om te werven en je gebruikt een winstgevende strategie waardoor je automatisch leads, afspraken en klanten naar je toe trekt. Dan ga je groeien, maar nog belangrijker, je hebt eindelijk een manier gevonden hoe je kan blijven groeien.


Het is tijd om controle te krijgen bij het werven van nieuwe leads, afspraken en klanten 


Wij geloven dat je het beste kunt leren van je eigen praktijkervaring (uitproberen) en die van een ander (modelleren). Wij hebben opgeteld 30+ jaar praktijkervaring in sales en acquisitie en weten als geen ander wat niet en wat wél werkt.

SalesPassie is al jaren één van de meest toonaangevende sales bedrijven in Nederland, we draaien al jaren miljoenenomzetten voor ons en onze klanten en hielpen al duizenden ondernemers aan meer resultaat. Dit doen we met ons team van 45 mensen.

We weten hoe een bedrijf op te zetten en hoe het te laten groeien dankzij een gezond sales fundament. Maar wellicht het allerbelangrijkste; we helpen al geruime tijd andere ondernemers hierbij hoe dit voor hen te doen. Ben jij de volgende?

Het stappenplan voor bedrijfsgroei

SalesPassie - Icon onderhoud

Alles start met het uittekenen van een optimaal salesproces. Waar zijn je leads te vinden, hoe ga je ze benaderen, hoe ze op te volgen en hoe pak je het upsellen aan? Een perfect salesplan waar je de meest effectieve strategieën toepast hoe je bijvoorbeeld je lead follow up automatiseert is dan ook datgeen wat de hoogte van het succes van je sales activiteiten wordt. Je salesplan niet goed neerzetten is hetzelfde als falen in de voorbereiding. Je bent wel keihard aan het werk en levert maximale input, maar omdat je plan niet klopt, zul je nooit op je gewenste positie terecht komen. Wij zeggen ook wel dat je jezelf door een verkeerde voorbereiding (onbewust) hebt voorbreidt op het falen.

SalesPassie - Icon contract

De eerstvolgende stap is om op de juiste manier commercieel te handelen. Zonder overtuigingskracht geen sales. Door super goed te worden in sales ga je in staat zijn om ieder bedrijf succesvol van de grond te krijgen, zolang je een redelijk aanbod hebt en je salesproces op orde is. Daarnaast is de juiste sales mindset ook van belang om je team op te bouwen. Want hoe anders kan je ze, net zoals jij, ook verliefd op je merk laten worden? De juiste sales technieken en strategieën kunnen dan ook niet ontbreken in je arsenaal. Vind je jezelf al hartstikke goed in sales, maar heb je nog geen miljoenen omzet en een team achter je? Think again ;)

Het doel van een schaalbaar aanbod houdt in dat het je niet direct meer tijd kost om een nieuwe klant verder te helpen. Dit zodat je in dezelfde tijd meerdere klanten kan verwelkomen. Hier zijn vele andere strategieën voor in te zetten dan enkel een online trainingsprogramma te gebruiken. Het is namelijk onwijs van belang dat je inkomsten gaat leren verzamelen uit activiteiten waar jij niet direct voor moet werken.

SalesPassie - Icon start-up

Nadat je een bewezen salesproces en je aanbod goed staat, is het van belang om de knoppen te leren bedienen. Meer traffic en bekendheid aan de voorkant maken voor meer leads en afspraken. je wilt hierin exact weten aan welke knoppen je dient te 'draaien' en hoe je dit dient te doen.

SalesPassie - Icon kantoor

Een van de grootste uitdagingen bij bedrijfsgroei is dat je de juiste keuzes maakt. Vaak zie je bedrijven in omzet wel groeien, maar zonder dat ze het door hebben een onzichtbare bom in hun onderneming hebben geplaatst dat bij een geringe tegenslag het gehele bedrijf al kan laten omslaan. Veilig, goed en snel kunnen groeien is mogelijk, maar wel is het van belang dat je dit op de juiste manier aanpakt.

Dit is wat een paar klanten  zeggen

Willem Juffer
In 2 maanden heb ik 38 extra waterontharders verkocht! Top strategie!
Mika Karthe
In 2 maanden tijd heb ik 4 klanten binnengehaald van €9.000 per klant!
Bart van den Belt
“Wat een toppers zijn het bij Salespassie. Binnen no-time in staat om de sales direct te verhogen. Accuraat, snelle opvolging en professioneel. Aanraders!"
Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach
In het eerste jaar (2017) dat wij met SalesPassie samenwerkten maakten wij een extra omzet van €184.887,-. Inmiddels (2020) staat de teller op 700+ gemaakte deals en een totaal van 1.000.000+
Laurence Blairon
Van mijn laatste 7 zelfgegenereerde afspraken heb ik er al 5 weten binnen te halen voor €1.547 per deelnemer!
Simone Levie
Met SalesPassie heb ik in het eerste jaar meer dan 1.000.000 omzet gedraaid. Wat ook enorm bijzonder is dat we nu trajecten  verkopen van 18.000 euro

Dit is hoe we je gaan helpen met het succesvol doorlopen van dit stappenplan als je lid wordt van SalesPassie Academie!

1-1 advies

Wat moet je doen op welk moment om je bedrijf te laten groeien? Met 1-1 adviesgesprekken kom je erachter.


Wij stellen het plan, de checklist (om je target te halen) op, jij vult hem in. Adviseren en meedenken doen we continu.

Meetpunten

Evaluatie en reflectie zorgt voor groei. Hierdoor kunnen we achterhalen en bijsturen op wat wel en niet goed heeft gewerkt


We weten exact met welke partners te werken. Daarnaast zien we dat je in een gelijkgestemde groep beter gaat presteren

SalesFlow

Je ontwikkelt en hebt een super effectieve salesplan en ingebouwde salesflow hoe marketing en sales op de best mogelijke manier uit te oefenen.

Sales Strategieën

Je ontdekt en beheerst de beste en effectieve sales strategieën. Zowel qua onderhandelen, als in strategisch naar je bedrijf toe.
SalesPassie - Icon contract

Vollere agenda

Door meer leads, afspraken en klanten heb je een veel vollere agenda, omzet, meer winst en minder stress aan de kop.

Visie

Je hebt een plan waar je met je bedrijf naartoe wilt en weet ook hoe je dit gaat realiseren zodat je leider wordt in plaats van gevangene.

Geen 100% online trainingsprogramma, wel een persoonlijk begeleidingstraject

De aftrap: 1-1 call

Onze SalesPassie Academie is niet 'weer' zo'n online trainingsprogramma. Nee, het traject is juist ontwikkelt waar de nadruk ligt op persoonlijk advies, onderliggend is het trainingsprogramma.

We starten met een 1-1 salesproces call. Tijdens dit gesprek gaan we inzoomen op jouw business en analyseren we waar je doelgroep te vinden is en hoe we ze gaan benaderen. We zetten samen het stappenplan op wat we gaan bouwen als salesproces.

De workshop: 8 ondernemers max

Je komt 1-2 weken later terug om het adviesplan samen met ons te bouwen in de salesproces workshop.


In het eerste gedeelte van de workshop delen we de strategieën en op welke KPI’s (Key Point Indicators) je de focus moet leggen.


Daarna word jij tijdens de workshop aan het werk gezet waarbij we samen het plan van de 1-1call gaan bouwen.


Na de workshop staat het skelet van je salesproces. Je weet welke content in je salesproces te zetten, dit is echter nog je enige werkpunt.

De livegang: 1-1call

1 tot 2 weken na de workshop kom je terug voor de livegang call. Tijdens deze call doorlopen wij je volledige salesproces en controleren wij of er geen fouten instaan. Je salesproces staat live na deze call. Daarna bespreken we verdere opkomende vragen.

SalesPassie - Salesteam training pakket

Naslag: Online scripts, blauwdrukken en trainingen

We trappen als eerst af met een workshop bij ons op kantoor in Tilburg (op dit moment online wegens Corona). Tijdens deze workshop ben je met maximaal 7 andere ondernemers.

In het eerste gedeelte van de workshop delen we de strategieën en op welke KPI’s (Key Point Indicators) je de focus moet leggen. Daarna word jij tijdens de workshop aan het werk gezet om een geheel eigen sales strategie voor jouw bedrijf op te zetten. Dus hoe bereik je de lead, hoe maak je ze op de automatische piloot warmer en warmer op en hoe zorg je dat je ze uiteindelijk converteert naar klant. Het doel is dan ook dat je naar huis gaat en jouw gehele skelet van je strategie technisch helemaal staat en je exact weet welke content je op welke pagina en mail erin gaat zetten. Daarna zien we dat je ‘machine’ binnen 1-2 weken live is, afhankelijk van hoeveel tijd je hierin stopt. 

  Hierop volgt de live 1 op 1 call met ons zodat we samen kunnen doorlopen of alles goed staat en doen we verbeteringen zodat jouw salesmachine staat.

  Zoals je ziet staat de machine nu. Dan is uiteindelijk de volgende stap om de gehele machine te kunnen bedienen en hoe je de leads goed dient op te volgen om de verkoopkansen te creëren en hoe de verkoopkansen in te koppen.

  SalesPassie - Icon faq

  Salesproces calls: Wekelijkse supportcalls

  In de wekelijkse supportcalls zijn we er 100% voor jou vragen. Dit zijn groepscalls waar we geen informatie delen, maar enkel (ingestuurde) vragen van onze members behandelen. Vragen over techniek van je salesproces, strategie, lead werving, sales en verdere vragen over marketing, sales en ondernemerschap behandelen we.
  SalesPassie - Icon faq

  Salestraining: Wekelijkse salestraining

  In de wekelijkse live online salestrainingen trainen we in groepsverband en gaan we in op onderwerpen zoals: outreach, prospecten, kwalificeren, sales meetings voeren, bezwaren weerleggen, closen, sales follow up en het gebruik van je crm.Tijdens deze trainings calls voorzien we je van trainingen en zijn we er om je persoonlijke vragen te beantwoorden omtrent sales gesprekken.

  Je hebt 1 jaar toegang tot de volgende trainingsmodules

   

  Kickstart

  De start hoe je een onverslaanbare salesmachine maakt van jouw bedrijf. Je ontdekt en leert elk aspect van de salesmachine.
  SalesPassie - Samenwerken 2. Sales Mastery

  Sales Mastery

  Alle theoretische saleskennis die je moet weten en kunnen toepassen om succesvol te worden in het doen van sales.
  SalesPassie - Samenwerken 3. Leadcreatie

  Leadcreatie

  Diverse manieren hoe leads te werven, zoals FB adds, Instagram, LinkedIn en o.a. referrals 
  SalesPassie - Samenwerken 5. Follow-up

  Follow up en Funnels

  In Follow up en funnels ontdek (en krijg) je de beste manieren hoe lead- en sales follow up aan te pakken en te gebruiken. Met 1 druk op de knop kan je al onze sales blauwdrukken kopiëren en plakken in jouw marketing automation.
  SalesPassie - Samenwerken 4. Phone Mastery

  Phone Mastery

  Ontdek hoe je in 1 tot 2 gesprekken deals tussen de €1.000 en €18.000 sluit. Je krijgt onze salesscripts hoe (en welke) vragen te stellen, hoe op te volgen en wat je exact moet zeggen (woord voor woord) om bezwaren te voorkomen en te weerleggen 

  SalesPassie - Samenwerken 7. Ledenwebinars

  Ledenwebinars

  De wekelijkse supportcalls en de 12x Live trainingen nemen we op. in de Live Ledenwebinars vind je de recordings terug van alle periodes.  SalesPassie - Samenwerken Fons van Dosselaar

  "Van nature heb ik als verkoper en later als ondernemer altijd klanten geworven middels koude acquisitie en mijn netwerk. Ik merkte dat dit steeds minder makkelijk ging en ik bijna alleen maar aan het prospecten was waardoor ik niet veel sales kon maken en het ook nog eens erg demotiverend werkt. Nu 2 maanden met Robert te hebben samengewerkt heb ik 58 leads geautomatiseerd geworven en heb ik er daar 21 van kunnen closen voor mijn €2.500 traject! Tijdsbesparing en meer omzet. Warm aanbevolen!"

  Fons van Dosselaar

  Resultaat

  Als je met ons gaat samenwerken, dan ga je van jouw business een onverslaanbare salesmachine maken.

  Je past converterende salesprocessen toe, waarmee je leads van koud, lauw naar warm maakt, word je een master in het closen van deals en weet je hoe jouw organisatie te laten groeien, zonder het overzicht te verliezen.


  SalesPassie is een bedrijf waar we geloven in het openen van een relatie en niet in het sluiten van een deal. De vorm van samenwerken is afhankelijk waar je nu staat met je bedrijf, wat je nodig hebt en wilt. We kunnen je van start tot eind verder helpen met de sales van je bedrijf. Het maakt dan ook niet uit of je startend bent of vele malen verder bent. De vraag is echter; geloof je in win-win, een netwerk, samenwerken en wil je de sales van je bedrijf vergroten?