Let op: Deze pagina voor de verjaardagsactie zal voorgoed verdwijnen op maandagmiddag 
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
 

Ontvang ons verjaardagscadeau!

null

De beste en meest complete  training hoe de sales in je organisatie voor eens en altijd goed neer te zetten + een live online trainingsweek! (van 14 tot en met 17 december)

SalesPassie - Icon video online

Video

Geen open deuren, maar strategieën uitgelicht die wij elke dag in de praktijk gebruiken
SalesPassie - Icon statistieken

Salescijfer sheet

Ontvang een sheet hoe je jouw sales en business cijfers inzichtelijk krijgt en houdt

SalesPassie - Icon faq

Live trainingsweek

Neem deel aan onze live trainingsweek en behandel samen met ons jouw salesproces

Wat tref je aan in deze cursus?

SalesPassie - Icon analytics meten

De overview van een ijzersterk salesproces

Leer en ontdek wat de belangrijkste focuspunten zijn van een goed salesproces. Daarnaast vertellen we ook wat juist niet te doen

SalesPassie - Icon video sharing

Ieder onderdeel van het salesproces toegelicht

Elk aparte onderdeel van het salesproces wordt toegelicht en samen met je doorlopen. Na het volgen staat ook jouw salesproces
SalesPassie - Icon oplossing

Sales afspraken op automatische piloot

Door het goed bouwen van je salesproces krijg je het resultaat dat je leads automatisch converteert tot sales meetings

SalesPassie - Icon contract

Meer klanten uit minder gesprekken

Door de transitie van koud naar warme acquisitie te maken ga je merken dat je meer klanten scoort met minder leads en afspraken
SalesPassie - Icon project taken

Business groei door een juist sales fundament

Als het salesproces staat en werkt is het tijd voor groei. We leggen uit hoe je dit dient te doen voor jouw onderneming, zonder de touwtjes uit handen te verliezen
SalesPassie - Icon onderhoud

Uitleg over welke systemen te gebruiken

Uiteraard leggen we ook uit welke tools & systemen handig zijn om te gebruiken bij het vormgeven en bouwen van jouw salesproces

 
SalesPassie - Robert Wohl

Wat maakt deze training anders dan anderen?

Tegenwoordig komt iedereen goedbedoeld met adviezen hoe je onderneming te laten groeien. Je sociale kring, je collega ondernemers, je familie. Ondanks dat deze adviezen oprecht goedbedoeld zijn, is het wel gevaarlijk om dit aan te nemen. Meestal komt een advies namelijk van een persoon die zelf het pad niet heeft bewandelt of het enkel voor zichzelf heeft laten slagen. 

Volgens de KvK blijft bijvoorbeeld 90% van alle bedrijven in start-up fase hangen. De voornaamste reden dat bedrijven niet doorgroeien is omdat er te weinig cashflow wordt gegenereerd. De kans is dan ook groot dat je de juiste strategieën en werkwijzes nog niet hebt gevonden hoe succesvol je bedrijf winstgevend te laten groeien. Vaak dien je namelijk hiervoor duizenden euro's te betalen aan trainingen.

Het wordt tijd om dit te veranderen.

Met deze verjaardagsactie ontvang je onze sales blauwdrukken die je direct kan overnemen hoe wij meer dan €7 miljoen omzet voor onze klanten draaien in markten zoals; software, burn-out, afval, luxe woonproducten, websites, online marketing, vastgoed en onder ander de recruitment business, zonder koude acquisitie te hoeven doen. 

SalesPassie, het sales platform van Nederland 

SalesPassie is er om jou als ondernemer, bedrijfseigenaar, salesmanager of closer (verkoper) te helpen om jouw sales resultaat te laten groeien. Dat doen we door middel van onze gratis artikelen, trainingen en evenementen. Anderzijds treedt SalesPassie onder meer op als:

  • Salesorganisatie waar we met een team van 52 closers de leadopvolging uit handen nemen van toonaangevende bedrijven.
  • Ondersteunen we salesmanagers en verkopers bij het trainen van hun salesafdeling.
  • Helpen we ondernemers en bedrijven om een professioneel salesproces te bouwen dat je meer leads, afspraken en sales oplevert, zonder koude acquisitie te hoeven doen of dagelijks zelf te moeten 'leuren'.
32.000+
Trouwe volgers
525+
Aantal sales per maand
2.450+

Aantal kopjes zwart goud per maand

Extra cadeau: Exclusieve live online sales trainingsweek!

 

4 Daagse live online training
(maandag 14 tot en met donderdag 17 december van 10:00 tot 11:30) 

SalesPassie - Icon analytics meten

Dag 1) De overview van een ijzersterk salesproces

De trainingsweek trappen we af met het delen van een aantal best practice salesprocessen van ons en van onze klanten. Hierin ontdek je de belangrijkste focuspunten van een goed salesproces en zie je wat de overview is. We eindigen de training met het inzichtelijk maken van je business en salescijfers.

SalesPassie - Icon start-up

Dag 2) Hoe een goed salesproces voor jouw bedrijf in te zetten

In de tweede training gaan we starten met het opzetten van jouw eigen salesproces. We geven diverse voorbeelden + uitleg waarom voor een bepaalde methode te kiezen in een bepaalde markt. Daarnaast werken we samen je salesproces verder uit.

SalesPassie - Icon tijd is geld

Dag 3) Het vullen en leegtrekken van je sales pijplijn

In de derde training gaan we de grootste valkuil van ondernemend Nederland behandelen. Dit gaat erover of je in of out control bent met je onderneming. Out control houdt in dat de verantwoordelijkheid van je omzet en inkomen bij je klanten ligt. Hoewel het een positief teken is als klanten enkel binnenkomen middels mond-tot-mond en bijvoorbeeld je netwerk (mensen zijn namelijk tevreden over je dienstverlening), is dit het grootste gevaar voor een ondernemer. Je hebt namelijk geen invloed hoeveel aanbevelingen je dagelijks krijgt en wanneer dit is. Dit is gevaarlijk en het allerbelangrijkst om aan te pakken. Dat gaan we tijdens deze training doen. Vooral omdat dit de reden is waarom ondernemingen niet kunnen groeien en niet meer mensen kunnen aantrekken 

Dag 4) Schaal je bedrijf dankzij een gezonde fundering

Schalen van je bedrijf is moeilijk en dient lang te duren? Wel als je aanbod niet goed staat, je geen goed salesproces hebt of je niet in de juiste kansen denkt. Tijdens deze training delen we de 3 manieren hoe je jouw aanbod 'moet' vormgeven om je bedrijf te veranderen van eenmanszaak tot een veilig winstgevend bedrijf en vertellen we je hoe dit exact te doen. We komen met allerlei voorbeelden welke keuzes hierin te maken.

Anderen over SalesPassie

In 2 maanden heb ik 38 extra waterontharders verkocht! Top strategie!
Willem Juffer
In 2 maanden tijd heb ik 4 klanten binnengehaald van €9.000 per klant!
Mika Karthe
In 3 maanden tijd heb ik mijn online marketing bedrijf verdubbelt!
Frenzo de Brouwer
Met 1 strategie die tijdens de Masterclass is gedeeld heb ik in de maand erop 11 klanten geworven voor €600 het stuk.
Nino Hogenkamp
“Wat een toppers zijn het bij Salespassie. Binnen no-time in staat om de sales direct te verhogen. Accuraat, snelle opvolging en professioneel. Aanraders!"
Bart van den Belt
Van mijn laatste 7 zelfgegenereerde afspraken heb ik er al 5 weten binnen te halen voor €1.547 per deelnemer!
Laurence Blairon
 

Kom jij ook op ons verjaardagsfeestje?