Binnen 1 dag groeien met je bedrijf dankzij door het gratis Sales Business Mastery programma (t.w.v €998) te volgen dankzij STAP?

Meld je hieronder gratis aan.

Gratis aanmelden
*Note: Als je op 1 september geen stap subsidie ontvangt wordt je deelname automatisch geannuleerd. Hierdoor loop je 0 risico, wel zo prettig.

Gratis aangeboden dankzij

null      null

Aangeboden en uitgevoerd door de opleider

null

Over SalesPassie en Sales Business Mastery
1.000+
Verkopers en ondernemers getraind
10

Jaar ervaring in sales

55
Eigen verkopers in dienst
€30.000.000
Omzet voor opdrachtgevers gegenereerd

Concreet stappenplan

Het traject die je gaat volgen is gebaseerd op al de stappen die je moet doorlopen hoe te verkopen als de salestop van Nederland

SalesPassie - Icon faq

Wekelijkse coaching

Gedurende 6 maanden krijg je van ons nazorg met wekelijkse online groepstrainingen. De trainingen worden opgenomen
 

Live hulp en altijd bereikbaar

Tijdens de sales training training gaan wij jou uitleggen wat de winnende strategie is hoe grote deals te sluiten. Daarnaast kun je in in de SalesPassie academie alle content ook online vinden

SalesPassie - Icon contract

Zelf met de poten in de klei

Als sales organisatie werken wij met 55 fulltime verkopers voor de mooiste merken in de online marketing. We sluiten iedere dag deals tussen de €1.500 en €30.000 voor diverse partijen. Bij ons leer je geen droge theorie maar de praktijk

SalesPassie - Icon onderhoud

Slimste tools en systemen

Leer de slimste en beste CRM tools te gebruiken en in te zetten hoe je sales kan automatiseren voor je bedrijf en hoe je koude leads in mum van tijd om zet in een hot lead

Netwerk

Blijf toegang houden in onze SalesPassie Academie community. Omring jezelf met gelijkgestemden en zie kansen voorbij komen omtrent baan aanbod en/of interessante samenwerkingen voor je onderneming

Waar bestaat het traject uit?

In de training Sales Business Mastery leer je van start tot eind wat je moet weten om succesvol te kunnen verkopen in de B2B en B2C branche. Je leert hoe je zonder koude acquisitie bij organisaties aan tafel komt en hoe in 1 tot 2 gesprekken grote deals te sluiten.

Start: Kickstart Sales Training

Succesvol sales doen kun je vergelijken met een domino. Staan er twee stenen in de domino van 100 stenen te ver uit elkaar, dan valt de domino niet helemaal om. Ook al staan 98 van de 100 (98%) stenen goed.

 • Strategie opzetten voor jouw bedrijf
 • Alle onderdelen in het salesproces behandelen
 • Volledig ingevuld succes-stappenplan na afloop van de dagtraining
 • Bij ons op kantoor in Tilburg of Zoom

Cursus: De SalesPassie Methode & Meester in Sales

Transformeer je gedachtegoed wat je hebt over sales. In de online video trainingen presenteren we je ons eigen ontwikkeld salesmodel. Dit model, met bijbehorende methodieken, gebruiken wij altijd bij de training aan (onze) verkopers en ondernemers.
Het bevat onze best practices die we dagelijks toepassen.


 • Je ontdekt hoe je een super sterke pitch schrijft
 • Je leert hoe jezelf te presenteren waardoor je niet meer aan push verkoop doet, maar als expert overkomt en mensen met jou zaken willen doen
 • Je ontdekt welke vragen te stellen in een salesgesprek
 • Je ontdekt hoe je bezwaren in je salesgesprek voorkomt en weerlegd
 • Je leert hoe deals in 1 tot 2 gesprekken te sluiten
 • Je ontdekt hoe je enkel met een beter aanbod tot 56% meer omzet doet
 • je krijgt al onze sales templates en scripts
 • En nog heel veel meer.. (het zijn meer dan 125 video's)
SalesPassie - Over ons team

Extra nazorg: Wekelijkse training

Dit valt buiten het afronden van je opleiding. Echter zetten wij als organisatie graag een stapje extra. Gedurende 6 maanden heb je de mogelijkheid om wekelijks een online sales training te volgen. Tijdens deze trainingen behandelen we materiaal uit onze cursussen maar ook vragen van de deelnemers. De sessies worden opgenomen.

Vertrouwd met Sales beginnen, eindigen als een sales professional die thuis hoort op het hoogste niveau van Nederland

Na het afronden van de training ben/heb je

SalesPassie logo icon

De knowhow

Door het delen van verschillende praktijkvoorbeelden weet je exact hoe de sales in een organisatie strategisch te vergrotenSalesPassie logo icon

Sales professional

Onze top verkopers verdienen €125.000 per jaar. Het gemiddelde ligt rond de €45.000. Na afronding van de training heb je dezelfde skillset ontwikkeld waardoor je jouw kansen in de arbeidsmarkt vergroot/veel meer sales voor je eigen onderneming maakt
SalesPassie logo icon

Diploma

Je krijgt van ons een SalesPassie diploma als bewijs van deelname aan de sales training
Normaal t.w.v. 998 euro


Door jouw persoonlijke STAP budget kan je nu gratis het Sales Business Mastery traject volgen.

Meld gratis aan
*Note: Als je op 1 september geen stap subsidie ontvangt wordt je deelname automatisch geannuleerd. Hierdoor loop je 0 risico, wel zo prettig.
Als start up begonnen en in de eerste 3 maanden al meer dan €12.000 omzet gedaan!Nick | Helpt horeca zaken met hun marketing
In 2 weken heb ik van mijn laatste 7 afspraken er al 5 weten binnen te halen voor €1.547 per deelnemer! Ideaal stappenplan hoe sales aan te pakken
Laurence | Coach voor eetstoornissen
In 2 maanden tijd 108 extra offerte aanvragen ontvangen en €68.500 omzet gemaakt!Willem | Verkoopt Waterontharders
De afgelopen maand heb ik 6 nieuwe high ticket opdrachten binnengehaald!


Stef | Webdesign
Ik heb mijn prijzen met factor 3 verhoogd en mijn conversie is hetzelfde gebleven!


Frenzo | Marketing Agency
Deze maand doe ik mee met de Verdubbel je Sales Challenge. In 1 maand tijd heb ik al meer dan €35.000 extra omzet gedaan!
Thijs | Audioprojecten op maat
Hoe in 4 stappen jouw €1.000 STAP budget claimen?

STAP Budget

Het STAP budget wordt door het UWV ter beschikking gesteld voor werkzoekenden en werkenden die ouder zijn dan 18 jaar. Met een scholingsbudget van €1.000 kan jij een training of opleiding volgen. Dit met als doel dat jij jezelf gratis kan omscholen of verder kan ontwikkelen.


Voor het STAP budget kom je in aanmerking als je:

- Een inwoner die in Nederland woont en tussen de 18 en 67 jaar bent

Wat moet je doen?

1. Meld je aan op deze pagina voor ons Sales Business Mastery traject. Je krijgt daarna van ons een aanmeldbewijs
2. Heb een DigiD. Heb je geen Digid? Vraag er dan voor 1 september een aan op https://www.digid.nl/digid-aanvragen-activeren/.
3. Meld je op 1 september om 10:00 aan. Op 1 september om 10:00 opent het subsidiepotje van de UWV. Je kunt dan je aanmeldbewijs uploaden.
4. Start de training! Je ontvangt een bevestiging van het UWV en je kunt gratis starten met de training!

Over de trainers

Wij zijn Lucas Verschuur, Joost Wohl en Robert Wohl. Sinds 2014 hebben we verschillende salesvloeren gerund in zowel koude als warme acquisitie en in zowel business-to-consumer en business-to-business markten.


In onze 8 jaar ervaring hebben wij voor meer dan 75 verschillende opdrachtgevers de sales strategie uitgevoerd, zo'n 450 verkopers opgeleid en in totaal meer dan 30.000.000 euro in sales gerealiseerd.


In 2018 zijn wij met SalesPassie gestart, hiermee is het ons doel om ondernemers, salesmanagers en verkopers te leren hoe zij een ijzersterk salesproces op kunnen zetten en daarmee te zorgen voor een veel hogere omzet en winstgevendheid. SalesPassie is in 4 jaar tijd gegroeid naar een organisatie met een salesteam van 65 mensen, verdeeld over 2 kantoren in Nederland.


Onze missie is om de passie voor sales over te dragen. Sales hoef je namelijk niet toe te passen met sluwe salestrucjes of irriterende verkoopmethoden. Sterker nog, als je wilt dat jouw organisatie op het hoogste niveau met sales aan de slag gaat, dan is het van belang dat je dit op een ethische en duurzame manier aanpakt. Na een salesgesprek moet zowel de verkoper als de koper zich een winnaar voelen (ook als de deal niet wordt gesloten).


Onze methode, waarmee wij en al onze 65 medewerkers dagelijks werken en waarmee we momenteel zo'n 9 miljoen euro aan sales per jaar maken, delen we in ons gloednieuwe training Sales Business Mastery

Auteurs van het boek De Sales Machine
null


Meld je aan voor dit kosteloze sales traject!

Dankzij het UWV is er veel belangstelling. Helaas is het aantal plekken dat voor deze overheidssubsidie in aanmerking komt beperkt! 
*Note: Als je op 1 september geen stap subsidie ontvangt wordt je deelname automatisch geannuleerd. Hierdoor loop je 0 risico, wel zo prettig.