Vacature: CRM specialist (fulltime) | Loondienst/ZZP

Het CRM is het hart van een organisatie

Vanuit SalesPassie en SalesFlow faciliteren we ondernemers en bedrijven om een impact te maken in de wereld met hun diensten en producten. Wij doen dit door mensen te helpen met hun sales strategie via onze consultancy trajecten en ons sales CRM SalesFlow.

Elke dag werken onze klanten in hun SalesFlow CRM om deals binnen te halen. Daarom is het belangrijk dat onze klanten snel geholpen worden wanneer zij vragen of uitdagingen hebben. Klant is bij SalesFlow niet alleen koning, klant is bij SalesFlow je vriend. Je typt geen mails met ''Geachte meneer ...", maar behandelt iedereen zoals je je eigen vrienden zou behandelen wanneer die een uitdaging hebben. Je kijkt verder dan je neus lang is en bent gedreven om mensen écht te helpen. Onze klanten zijn veelal ondernemers of verkopers in het MKB. Het is ons doel om deze mensen zo veel mogelijk te ontzorgen met ons team en onze tool.


Ben jij klantgericht, leergierig, dol op 'computeren' en wil je je verder ontwikkelen op gebied van sales strategieën? 

Dan zou je wel eens een match kunnen zijn met ons klantsucces team!


Naast het helpen van klanten, heb je ook nog een andere hoofdtaak. Met de salesafdeling help je namelijk mee om het onboardingproces van potentiële klanten (mensen die een trial account hebben aangevraagd) beter te maken. Bij het begin houdt dit in dat je zelf meehelpt in het geven van demo's, daarnaast houdt het in dat je meehelpt om een geautomatiseerd onboardingproces te maken.


Binnen SalesPassie werk je direct samen met het directie- en managementteam.


Het is overigens geen probleem als je nog geen ervaring hebt met ZOHO of een ander CRM. Dit leren wij je. Het belangrijkste is dat je veel affiniteit dient te hebben met; data, een voorliefde voor automatisering en fan bent om met systemen te werken. Heb je dat?


Dan zou je weleens een match kunnen zijn met ons.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden

Klanten helpen

Jij kent het CRM van binnen en buiten en hebt daarom op elke vraag een antwoord. Zelfs als een klant een situatie heeft die wij zelf nog niet eerder hebben meegemaakt ben je vindingrijk genoeg om hier een creatieve oplossing voor te bedenken. Je helpt ze verder met al hun vraagstukken die met onze software te maken hebben. Jij bent hun rots in de branding en vindt het leuk om mensen inhoudelijke tips te geven.

Let op: Dit is dus geen "ik kom van de marketingopleiding en geef klanten wat algemene adviezen" functie, maar je gaat echt met de poten in de klei en daar moet je dol op zijn. Klanten hebben vragen over SalesFlow en jij helpt ze op weg zodat ze nog veel meer resultaat met ons systeem kunnen behalen. Op die manier leer je in korte tijd enorm veel verschillende business kennen en groeit je kennis over succesvolle sales strategieën exponentieel!


Sales

Je helpt geïnteresseerde trial gebruikers en geeft ze een demo. Daarnaast help je het salesteam om ook beter te worden in het verkopen van SalesFlow.

Het grotere plaatje

Naast dat je met je poten in de klei staat ga je ook aan de slag om klanten te helpen, heb je daarnaast ook de ruimte om uit te zoomen. Je bent kundig om te analyseren hoe bijvoorbeeld het stukje support effectiever aan te pakken of hoe de onboarding efficiënter te laten verlopen.

Beschik jij over de volgende skills?

SalesPassie - Icon contract

Je werkt met plezier en krijgt energie van wat je doet. Je begrijpt dat een bedrijf niet bestaat zonder sales en dat straal je uit naar anderen.

SalesPassie - Icon faq

Meehelpend

Je hebt veel geduld en begrijpt het als mensen ergens niet direct uitkomen. In deze situaties blijf je begripvol en heb je de kwaliteit om het nogmaals uit te leggen.

Op sales niveau kan je ondernemers strategisch adviseren, maar daarnaast kan je ook helpen uitvoeren door zelf salesprocessen te bouwen (dit leer je).

Verantwoordelijkheidsgevoel

Je kijkt altijd wat jij aan een situatie kan doen in plaats van de schuld bij iemand anders te zoeken.

Je werkt georganiseerd en je komt je afspraken na.

Systemen zoals ZOHO CRM, Active Campaign, Zapier, Pipedrive, SalesForce, etc.

Alle communicatie is in het Nederlands, vloeiend spreken en schrijven is een vereiste.

SalesPassie - Icon kantoor

Niets zo fijn als op de fiets naar kantoor, maar als je het niet erg vindt om te dealen met de NS is dat ook oké. Ons kantoor bevindt zich hartje centrum in Tilburg

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Verdiensten:  Je krijgt een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring + bonussen
  • Training: Je wordt volledig geschoold tot ervaren CRM gebruiker en salesproces specialist.
  • Autonomie Je bent zelfstandig en bent vrij om jouw 'stukje van de business' naar een volgend niveau te tillen
  • Ontwikkeling: We stimuleren ontwikkeling in je vak en op persoonlijke niveau
  • Vriendschap: We zien dat vriendschap snel ontstaat op de werkvloer
  • Groeipotentie Je salaris groeit mee met je verantwoordelijkheid. Daarnaast is onze organisatie hard groeiend (in 4 jaar van 1 naar 60 mensen) waardoor er continu nieuwe verantwoordelijkheden bij kunnen komen.

Solliciteren?

Vermeld waarom jij de persoon bent die wij zoeken voor de job en waarom wij samen moeten werken. Mocht je vragen hebben, stuur Robert Wohl dan op LinkedIn een DM voordat je een sollicitatie achterlaat.

Solliciteren


Vragen? Mail naar robert@salespassie.nl

SalesPassie, hét salesplatform van Nederland

SalesPassie is er om de ondernemer, bedrijfseigenaar, salesmanager of closer (verkoper) te helpen om hun sales resultaten te laten groeien. Dat doen we door middel van onze gratis artikelen, trainingen en evenementen. Anderzijds treedt SalesPassie onder meer op als:

  • Salesorganisatie waar we met een team van 50 closers de leadopvolging uit handen nemen van toonaangevende bedrijven.
  • Ondersteunen we salesmanagers en verkopers bij het trainen van hun salesafdeling.
  • Helpen we ondernemers en bedrijven om een professioneel salesproces te bouwen dat je meer leads, afspraken en sales oplevert, zonder koude acquisitie te hoeven doen of dagelijks zelf te moeten 'leuren'.

Je gaat intensief samenwerken met

SalesPassie - Robert Wohl
Eigenaar


Lucas

Eigenaar


Externe CRM specialist met wie we samenwerken

Maar daarnaast zullen deze toppers ook altijd voor je klaarstaan!

Klaar om onderdeel van SalesPassie te worden?

Ik wil solliciteren!


Vragen? Mail naar robert@salespassie.nl