Vacature: Trainer- relatiemanager SalesPassie Academie (fulltime)

Kom bij SalesPassie en help onze klanten groeien met onze crm en begeleidingstrajecten!

Onze klanten, jouw vrienden!

Elke dag trainen, zorgt voor een beter resultaat. Dat is de filosofie waar wij in geloven en wat elk bedrijf zou dienen te doen.


Als trainer en relatiemanager ben je bij SalesPassie Academie het aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor al onze klanten die een begeleidingstraject bij ons volgen.


Onze klanten zie je als jouw vrienden en je vindt het belangrijk dat hun business resultaat en de tevredenheid naar ons zo hoog mogelijk wordt. Onze klanten zijn veelal ondernemer of MKB bedrijven. Het is ons doel om hen zo goed mogelijk te ondersteunen en te motiveren zodat zij gaan excelleren tijdens het volgen van onze trajecten.


Binnen SalesPassie werk je direct samen met het directie- en managementteam. Naast het verzorgen van trainingen en het begeleiden van klanten, denk en help je dan ook mee met het verbeteren van onze dienstverlening.


Ben jij klantgericht, houd je van trainingen geven, relaties bouwen en wil je je verder ontwikkelen in salesprocessen bouwen?


Benieuwd waar jij trainer en relatiemanager van kan worden? Bekijk de salespage van ons jaartraject
-> https://salespassie.nl/salespassieacademie/


Dan zou je weleens een match kunnen zijn met de academie.

SalesPassie - Robert Wohl

Robert Wohl

Eigenaar SalesPassie

"Hoofdverantwoordelijk voor de klanten van de academie"

Als trainer en relatiemanager word je hoofdverantwoordelijk voor al onze klanten van de academie. Enerzijds ben je uitvoerend actief als trainer en consultant om onze klanten te helpen aan een professioneel salesproces (wij leren je exact hoe dit te doen), anderzijds ben je als relatiemanager verantwoordelijk voor de tevredenheid van de klanten.

De belangrijkste werkzaamheden die je gaat uitvoeren

Relaties bouwen/verbinder

Je krijgt energie om relaties met onze klanten te versterken en uit te breiden. Je kent iedere klant persoonlijk en kan dan ook klanten aan elkaar koppelen als je een match ziet. Daarnaast ben je ook actief in onze community om klantvragen te beantwoorden of presentjes toe te sturen als ze een overwinning hebben geboekt. Je vindt het belangrijk dat klanten zich bij ons (h)erkent voelen en dat ze stiekem fan van je worden.


Helicopterview

Naast inzoomen op persoonlijke klantrelaties ben je ook veelvuldig bezig met uitzoomen om naar het grote plaatje te kijken hoe het niveau van de academie naar het volgende level te brengen. Denk aan toevoegingen in het traject, de manier hoe referenties te vragen of bijvoorbeeld hoe de academie te vermarkten.


Trainingen geven

Je geeft 2 tot 4 trainingen per maand aan (8 personen max per keer,nu online wegens Corona) ondernemers hoe een goed salesproces te bouwen (wij leiden je volledig op hoe dit te doen).


Consultancy

Door het kunnen geven van strategisch sales advies (en het kunnen uitvoeren) komt het voor dat klanten een vervolg/diepgaander begeleidingstraject bij je willen afnemen voor nog meer persoonlijke begeleiding


Organiseren

Je vindt het leuk om offline evenementen, trainingsdagen of klant borrels te organiseren. Je neemt het voortouw in projecten en kunt de koppen bij elkaar krijgen als een project van de grond dient te komen.

Beschik jij over de volgende skills?

SalesPassie - Icon contract

Passie voor sales

Je werkt met plezier en krijgt energie van wat je doet. Je begrijpt dat een bedrijf niet bestaat zonder sales en dat straal je uit naar anderen.

Presenteren

Als je praat wordt het stil. Mensen omschrijven je communicatie als motiverend, bijna inspirerend.

Strategisch en handig

Op sales niveau kan je ondernemers strategisch adviseren, maar daarnaast kan je ook helpen uitvoeren door zelf salesprocessen te bouwen (dit leer je).

Verantwoordelijkheidsgevoel

Je kijkt altijd wat jij aan een situatie kan doen in plaats van de schuld bij iemand anders te zoeken.

Punctueel

Je werkt georganiseerd en je komt je afspraken na.

Affiniteit met CRM

Systemen zoals ZOHO CRM, Active Campaign, Zapier, Pipedrive, SalesForce, etc.

Nederlandse taal

Alle communicatie is in het Nederlands, vloeiend spreken en schrijven is een vereiste.

SalesPassie - Icon kantoor

Woonachtig in/omgeving Tilburg

Niets zo fijn als op de fiets naar kantoor, maar als je het niet erg vindt om te dealen met de NS is dat ook oké. Ons kantoor bevindt zich hartje centrum in Tilburg

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

  • Verdiensten:  Je maandsalaris komt te liggen tussen €2.500 en €3.500. (Ongeveer 80% is vast bedrag, 20% is op commissiebasis)
  • Training: Je wordt volledig geschoold tot ervaren salesfunnel specialist en business consulent. 
  • Autonomie Je bent zelfstandig en bent vrij om jouw 'stukje van de business' naar een volgend niveau te tillen
  • Ontwikkeling: We stimuleren ontwikkeling in je vak en op persoonlijke niveau
  • Vriendschap: We zien dat vriendschap snel ontstaat op de werkvloer
  • Groeipotentie Je salaris groeit mee met je verantwoordelijkheid. Daarnaast is onze organisatie hard groeiend (in 3 jaar van 1 naar 50 mensen) waardoor er continu nieuwe verantwoordelijkheden bij kunnen komen.

Solliciteren?

Vermeld waarom jij de persoon bent die wij zoeken voor de job en waarom wij samen moeten werken. Mocht je vragen hebben, stuur Robert Wohl dan op LinkedIn een DM voordat je een sollicitatie achterlaat.

SalesPassie, hét salesplatform van Nederland

SalesPassie is er om de ondernemer, bedrijfseigenaar, salesmanager of closer (verkoper) te helpen om hun sales resultaten te laten groeien. Dat doen we door middel van onze gratis artikelen, trainingen en evenementen. Anderzijds treedt SalesPassie onder meer op als:

  • Salesorganisatie waar we met een team van 50 closers de leadopvolging uit handen nemen van toonaangevende bedrijven.
  • Ondersteunen we salesmanagers en verkopers bij het trainen van hun salesafdeling.
  • Helpen we ondernemers en bedrijven om een professioneel salesproces te bouwen dat je meer leads, afspraken en sales oplevert, zonder koude acquisitie te hoeven doen of dagelijks zelf te moeten 'leuren'.

Je gaat intensief samenwerken met

SalesPassie - Robert Wohl

Robert

Eigenaar

Mika

Salesfunnel specialist: Verzorgd iedere week de salesproces trainingen voor de klanten.

Bohdy

Sales training specialist: Verzorgd iedere week de sales trainingen voor de klanten.

Maar daarnaast zullen deze toppers ook altijd voor je klaarstaan!

Klaar om onderdeel van SalesPassie te worden?