Sales Passie | Verkoper gezocht
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ben jij de Closer die wij zoeken?

Video Aspect Ratio: 4:1

Ben jij de Closer die wij zoeken?


Beschik jij over de volgende skills:

Passie voor sales

Ontwikkel jezelf tot de beste closer van Nederland.

De winnende strategie presenteren

Wij werken voor opdrachtgevers in de online marketing die hun klanten laten groeien. Je moet je als coach opstellen dat jij klanten echt verder helpt.

Omgeving Tilburg

Wij zijn gevestigd in hartje centrum van Tilburg. Handig als je in de buurt woont.

Werken met ondernemers

Ondernemerschap heerst op onze werkvloer, daarnaast zijn de leads die je belt ook veelal (inspirerende) ondernemers. Een must om goed te adviseren

Growth mindset

Wij geloven erin dat sales topsport is. Daarom blijven wij onszelf trainen om de lat alsmaar hoger te leggen. Geen uitdaging is ons te groot.

Nederlandse taal

Wij voeren alle communicatie in het Nederlands. Het is dus van belang dat je vloeiend Nederlands spreekt en schrijft

Over SalesPassie

SalesPassie BV is een salesbureau dat is opgericht door Robert Wohl. Zijn doel is om bedrijven te ondersteunen van het juiste advies op gebied van online marketing om groei te realiseren.


We zitten in het proces om uit te breiden en zijn op zoek naar de beste van de beste salesmensen van Nederland.

Onze taak is om het juiste advies van onze opdrachtgevers door te zetten naar haar klanten. Dit om deze klanten verder te helpen met hun eigen online marketing en deze ondernemingen te laten groeien.


Kortom, naast dat klanten het dus ook leuk vinden om met ons te bellen, geeft het ook een goed gevoel om ondernemers op deze manier verder te helpen.

Omdat wij werkzaam zijn in een innovatieve en nieuwe markt brengt dat een aantal voordelen met zich mee, zoals:


  1. Hoeven wij niet aan cold calling te doen (heerlijk!)
  2. Hoeven wij niet aan prospecting te doen
  • Voeren wij waardegesprekken, in plaats van push gesprekken
  • Vinden leads het leuk om met ons te bellen


Daarnaast heerst er bij ons in de organisatie een informele sfeer, is de leeftijd van het team tussen 20-30 jaar. Hebben we de beschikking over een dartbord, pool- en voetbaltafel en is de koelkast altijd goed gevuld.

Functie: Closer

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het succes van de projecten waarvoor jij werkzaam bent.
Je bent een harde werker, hebt  passie voor sales en krijgt enorm veel energie om te scoren.
De opdrachtgevers waarvoor jij werkzaam bent zitten in de online marketing. Dus naast dat je interesse hier ligt, ga je zelf ook alles leren over een Facebook Adverteren, funnels en nog veel meer. 
Naast dat je alles leert over deze branche, ben jij in staat om ondernemers te adviseren om met hun groei te realiseren. 
Je belt ten allen tijden warme leads (B2B) die vaak zelf om een sparringsessie hebben gevraagd of een afspraak hebben ingepland in jouw agenda. 

Een dag bij SalesPassie...

Het is 8:55. Bij binnenkomst begroet je jouw teamleden met high-fives, daarna loop je door naar het koffiezetapparaat. Omdat je gisteren goed had geclosed, hoef je vandaag geen koffie uit een plastic beker te drinken, maar mag je vandaag een closersmok pakken, wel zo chill!

Na wat getafelvoetbald te hebben met je collega's is het 9:00 en tijd voor de opstart van de dag. De salesmanager geeft een korte training met een aantal focuspunten, de scores m.b.t het maandtarget worden doorgenomen en de opstart wordt uiteindelijk afgesloten met een energiser.

Het is 9:23 en het is tijd om aan de slag te gaan. Je beantwoordt alle binnengekomen mailtjes van je leads, belt nieuwe leads en nodigt ze uit voor een strategiegesprek. In zo'n strategiegesprek stel je de behoefte van de lead vast, je maakt een fijne connectie, je bouwt een band op, je adviseert een passend product van het bedrijf waarvoor je belt, je beantwoord vragen en je gaat voor die sale!

Je eerste strategiegesprek is leuk maar levert niet meteen een verkoop op. Jammer, maar je spreekt af om later nog eens contact te hebben. Je gaat naar je salesmanager toe om het scenario voor te leggen. Samen met de salesmanager wordt het gesprek geëvalueerd en algauw kom je tot inzichten hoe je het beter had kunnen aanpakken. Het is bijna tijd voor het tweede gesprek, je bereidt je voor en pakt het account erbij. Net voordat je gaat bellen zie je toevallig een mailtje binnen komen...

BAM! Gescoord! Een lead die je eerder had gebeld en gemaild wil het product dat je voorgesteld hebt aanschaffen. Je voert de sale direct in jouw CRM in en loopt gelijk naar het bord om jouw turfje op het bord erbij te schrijven. Na applaus van het team is het tijd voor je volgende strategiegesprek.

Vol adrealine ga je aan de slag en tijdens het gesprek merk je gelijk dat dit gesprek beter verloopt dan je eerdere gesprek, je helpt deze persoon goed verder, er wordt een goede vertrouwensband gecreëerd en direct weet je aan de telefoon de deal te closen! BAM! Weer een turfje op de muur.

Dit hebben wij jou te bieden

Salaris + bonusmodel

Onze accountmanagers verdienen gemiddeld €2500,-

Verantwoordelijkheid

Ervaar zelfstandigheid, autonomie en verantwoordelijkheid in jouw 'stukje van de business'

Vriendschap

Een unieke sfeer op kantoor. Vriendschap en samen leuke dingen doen vormt de kern van onze bedrijfscultuur

Groei

Persoonlijke groei vinden wij essentieel. We stimuleren ontwikkeling in je vak maar ook op persoonlijke niveau.

Groeigesprekken

Voer groei gesprekken met ondernemers die jij verder gaat helpen naar succes!

Voorzieningen

We hebben de beschikking over een dartbord, pool- en voetbaltafel en is de koelkast altijd goed gevuld.

Groei jij met ons mee?

Vermeld waarom jij de persoon bent voor de job die wij zoeken en waarom wij samen moeten werken.

Mail je motivatie + CV naar joost@salespassie.nl