Wij kijken uit naar het SalesPlan Analyse gesprek met jou!

In deze video legt Robert uit wat de belangrijkste sales elementen zijn om een sales executie plan op hoogste niveau neer te zetten. Bekijk deze video als voorbereiding op het SalesPlan Analyse gesprek en bespreek onder ander de 3 elementen tijdens je gesprek.


Heb je weinig tijd? Speel de video dan af op hogere snelheid (bij instellingen in de video), maar bekijk hem als je de sales van je bedrijf wilt vergroten🔥

Bijbehorende downloads

4 Factsheets

1. Door de factsheet 'Sales Target' in te vullen achterhaal je hoeveel leads, offertes en verkopen je per week nodig hebt.

2. Door de factsheet 'klant avatar' in te vullen weet je op welke kanalen je dient in te zetten om jouw doelgroep te benaderen

3. Door de factsheet 'Maak je SalesProces' in te vullen krijg je een idee welke sales follow up acties je kunt inzetten voor jouw doelgroep.

4. Door de factsheet ' De klanten verdubbelaar' in te vullen krijg je inzicht hoe je meer verkopen kunt maken uit jouw huidige klantenbestand en krijg je ideeën hoe een vervolgaanbod te maken.

"Transformeer je bedrijf van snakken naar klanten over tot een professioneel winstgevend bedrijf door een hoogwaardig sales executie plan"

Deze maand doe ik mee met de Verdubbel je Sales Challenge. In 1 maand tijd heb ik al meer dan €35.000 extra omzet gedaan!
Thijs - audioprojecten op maat
Ik heb mijn omzet van deze maand al verdubbelt t.o.v vorig jaar! Daarnaast ook nog 2 grote deals in de pijplijn!


Kumari - Grafisch ontwerpster voor marketplaces
In 2 weken heb ik van mijn laatste 7 afspraken er al 5 weten binnen te halen voor €1.547 per deelnemer! Ideaal stappenplan in dit boek!.
Laurence - coach in eetstoornissen
Als start up begonnen en in de eerste 3 maanden al meer dan €12.000 omzet gedaan!

Nick - Helpt horecazaken met hun marketing
In 2 maanden tijd 108 extra offerte aanvragen ontvangen en €68.500 omzet gemaakt!
Willem - Verkoopt Waterontharders
Ik heb mijn prijzen met factor 3 verhoogd en mijn conversie is hetzelfde gebleven!
Frenzo - Online marketing
De afgelopen maand heb ik 6 nieuwe high ticket opdrachten binnengehaald!
Stef - webdesign
In 2 maanden tijd heb ik 4 klanten binnengehaald van €9.000 per klant!

Mika - Facebook advertenties 
Na webinars en mailfunnels werd er niks met onze leads gedaan. Om echt sales te maken moeten wij proactief achter onze leads aan. SalesPassie is een top oplossing voor ons.
Bas - E-commerce expert
In het eerste jaar (2017) dat wij met SalesPassie samenwerkten maakten wij een extra omzet van €184.887,-. Inmiddels (2022) staat de teller op 700+ gemaakte deals en een totaal van 2.000.000+
Tonny Loorbach & Martijn van Tongeren
Martijn en Tonny | IMU.nl
Met SalesPassie heb ik in het eerste jaar meer dan 1.000.000 omzet gedraaid. Wat ook enorm bijzonder is dat we nu trajecten  verkopen van 18.000 euro
Simone | Simone Levie Group
"Van nature heb ik als verkoper en later als ondernemer altijd klanten geworven middels koude acquisitie en mijn netwerk. Ik merkte dat dit steeds minder makkelijk ging en ik bijna alleen maar aan het prospecten was waardoor ik niet veel sales kon maken en het ook nog eens erg demotiverend werkt. Nu 2 maanden met SalesPassie te hebben samengewerkt heb ik 58 leads geautomatiseerd geworven en heb ik er daar 21 van kunnen verkopen voor mijn €2.500 traject! Tijdsbesparing en meer omzet. Warm aanbevolen!"
Fons - netwerk community voor vrouwen