Dus jij wil meer klanten scoren?

Je hebt nu de mogelijkheid om de gehele trainingsbundel van Winnen met Sales met 67% korting van de prijs te ontvangen. Hieronder lees je waarom dit een absolute no-brainer is.

SalesPassie - Over ons team

Ik ben niet goed in sales...

Uiteindelijk maakt het niet uit in welke business je zit. Als je ondernemer bent, dan zit je in sales. Wellicht zeg je nu tegen jezelf ‘maar ik heb een hekel aan sales of ‘ik ben niet goed in sales’.


Het is waar dat het salesproces de een beter afgaat dan de ander. Maar je moet realiseren dat sales door iedereen kan worden uitgevoerd. Iedereen is namelijk vanaf 0 gestart en iedereen kan ‘connecten’ met een lead, luisteren naar de behoeftes van de klant en inspelen op deze behoeftes door de juiste oplossing te geven zodat de klant uiteindelijk gaat kopen.

SalesPassie - Over ons team

Sales is de echtgenote van het ondernemerschap

Want laten we eens eens direct naar elkaar zijn. Je bent toch juist gaan ondernemen om mensen te helpen hun probleem op te lossen met jouw product of dienst? Dan wist je van te voren dat het succes van jouw onderneming afhankelijk is van jouw sales resultaten.

 

Hoe zou je het dan ook vinden als je de gemiste omzet van jouw strategiegesprekken, leads vanuit beurzen, Linkedin, Facebook, mond-tot-mond, je mailinglijst en cold calls niet meer langer laat liggen maar gaat binnenhalen?

Als je niet tevreden bent over het aantal klanten dat je vandaag de dag bedient, dan was gister de beste dag om daar iets aan te doen.
De volgende beste kans is nu!

SalesPassie - Met deze strategie kom je B2B snel aan tafel (het is geen cold calling)

Een overvloed van aanbieders...

Er is een trend gaande waar wij binnen onze muren de grootste lol om hebben.


Namelijk een trend waar iedereen, zonder bewijs of trackrecord, zichzelf een sales expert of goeroe durft te noemen. Dure programma's volgen waarin de goeroes zichzelf de hemel in prijzen hoe geweldig ze wel niet kunnen verkopen, dat ze precies weten hoe ze dit jou kunnen leren en hoe jij volgende maand miljonair bent door meer sales te closen voor een veel hogere prijs.

Iets doen en iets kunnen overbrengen is een andere tak van sport


Een paar dingen die ons in de afgelopen jaren zijn opgevallen en goed voor jou zijn om te weten:

 • Meestal zijn de beste verkopers de meest slechte trainers en managers
 • De meeste salestrainers halen hun omzetdoelstellingen niet (dat is toch best gek als je een sales 'expert' bent?)
 • Wij voeren op dagelijkse basis meer salesgesprekken dan een 'goeroe' er in 1 jaar tijd voert
 • Onze topverkopers halen meer omzet binnen dan de 'goeroes' zelf doen (dus in hun goeroe taal; je krijgt nu onze salestips op basis van meer dan 52 'goeroes' 😉)
SalesPassie - Over ons team

Over SalesPassie

Al meer dan 10 jaar trainen wij verkopers en ondernemers om ze meer verkoopresultaat te laten behalen. Zo hebben we meer dan 500 trainingen gegeven en meer dan 10.000 ondernemers en verkopers mogen trainen.


Wij zijn Lucas Verschuur, Robert Wohl en Joost Wohl. Eigenaar van SalesPassie.


SalesPassie is er om jou als ondernemer, bedrijfseigenaar, salesmanager of closer (verkoper) te helpen om jouw sales resultaat te laten groeien. Zo treden we op om:


 • Salesmanagers en verkopers te ondersteunen bij het trainen van hun salesafdeling.
 • Helpen we ondernemers en bedrijven om een professioneel salesproces te bouwen dat je meer leads, afspraken en sales oplevert, zonder koude acquisitie te hoeven doen of dagelijks zelf te moeten 'leuren'.
 • Salesorganisatie waar we met een team van 52 closers de leadopvolging uit handen nemen van toonaangevende bedrijven waar wij voor meer dan €7 miljoen omzet voor onze klanten draaien in markten zoals; software, burn-out, afval, luxe woonproducten, websites, online marketing, vastgoed en onder ander de recruitment business, zonder koude acquisitie te hoeven doen. 
€7.158.520,85
Binnengehaalde omzet in 2020 door salesgesprekken
3.350+
Aantal kopjes koffie per maand
525+
Aantal sales per maand
SalesPassie - Samenwerken Phone Mastery
Normaal €997,-
Nu tijdelijk eenmalig €297,-

Winnen met Sales

Transformeer je gedachtegoed wat je hebt over sales. In de online video training van Phone Mastery presenteren we je ons eigen ontwikkeld salesmodel. Dit model, met bijbehorende methodieken, gebruiken wij altijd bij de training aan (onze) verkopers en ondernemers.
Het bevat onze best practices die we dagelijks toepassen.


 • Je hebt onbeperkt toegang tot deze training en kun je in onze ledenomgeving zien wanneer jij wil.
 • Je ontdekt hoe je droomklanten te vinden en hoe succesvol te benaderen
 • Je leert hoe jezelf te presenteren waardoor je niet meer aan push verkoop doet, maar juist als expert overkomt en mensen met jou zaken willen doen
 • Je ontdekt hoe je een onverslaanbaar sterke pitch schrijft
 • Je ontdekt welke vragen te stellen in een salesgesprek
 • Je ontdekt hoe je bezwaren in je salesgesprek voorkomt en weerlegd
 • Je ontwikkelt een gehele strategie en structuur hoe je een salesgesprek ingaat, controle houdt en closed.
 • Je leert de 'closer' mindset hoe je doelgericht te werk gaat
 • Je ontdekt hoe je in 1 tot 2 gesprekken deals tussen de €500 en €35.000 sluit

Een tweetal samenwerkingspartners over de kwaliteit van  de salesgesprekken waar wij voor staan

Conversie van 65% met telefonische sales

Sinds april 2019 ben ik samen gaan werken met de heren van SalesPassie, en heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Waar ik eigenlijk had 'gehoopt' op een aantal sales, is er een compleet nieuwe business van start gegaan en maakt het een groot verschil op mijn huidige business.  

Ik was op zoek naar een manier om een high ticket coaching offer te verkopen, en hou zelf totaal niet van telefoneren. Hierdoor zocht ik dus naar een manier om dit uit handen te geven, zodat ik zelf niet bezig hoef te zijn met klanten werven, maar met mijn product en business. In de eerste maand nadat we zijn begonnen hadden we een conversie van pakweg 65% op een offer van 2.000,- euro.

Het leuke is dat de closers van SalesPassie de leads echt laten voelen dat ze deel uitmaken van mijn team. Zo hoor ik alleen maar positieve reacties en krijg ik regelmatig het verzoek om "Jim de groeten te doen".

Doordat ik met SalesPassie ben gaan samenwerken is mijn omzet dus enorm gestegen, zonder dat ik er zelf echt omkijken naar heb. Voor iedereen die meer (high ticket) sales wilt, van harte aan te raden! 

Jacko Meijaard

Twee miljoen extra omzet via SalesPassie

Voor IMU BV verzorgen wij al sinds 2017 de leadopvolging. IMU verkoopt haar eigen websitesoftware op abonnementsbasis. Zij ontvangen leads via hun website, nieuwsbrief en social media maar met name via seminars en webinars. Zij hebben zelf echter niet de capaciteit om alle leads op te volgen, laat staan eigen salesmedewerkers die gespecialiseerd zijn in het voeren van effectieve verkoopgesprekken. Dit is voor hen ook niet aantrekkelijk omdat zij met piekmomenten (tijdens productlanceringen en acties) en dalmomenten te maken hebben.

IMU stuurt alle leads die zij niet op kunnen volgen daarom door naar ons en wij volgen deze telefonisch op. Tijdens zo'n salescall beantwoorden we vragen, benoemen we de voordelen van het product en nemen we bezwaren weg om het product aan te schaffen (we closen die sale!) We ontvangen een commissie voor elke verkoop en dus verdienen we ons eigen salaris. Ook vindt IMU het belangrijk dat we een feelgood gevoel afleveren bij iedereen die we bellen (ongeacht het resultaat) en dus hebben we ook veel bellers blij kunnen maken. Een schitterende win-win-win.

In het eerste jaar (2017) dat wij de leadopvolging voor de IMU verzorgden realiseerden wij een extra omzet van €184.887,-. Inmiddels (2021) staat de teller op 1.000+ gemaakte deals en een totaal van 2.000.000+ extra omzet door telefonische verkoop.

Anderen over SalesPassie

In 2 maanden heb ik 38 extra waterontharders verkocht! Top strategie!


Willem Juffer
Met 1 strategie die tijdens de Masterclass is gedeeld heb ik in de maand erop 11 extra klanten geworven voor €600 het stuk.
Nino Hogenkamp
Ik heb in 3 maanden tijd mijn online marketing bedrijf verdubbeltFrenzo de Brouwer
Met SalesPassie heb ik in het eerste jaar meer dan 1.000.000 omzet gedraaid. Wat ook enorm bijzonder is dat we nu trajecten verkopen van 18.000 euro


Simone Levie
Van mijn laatste 7 zelfgegenereerde afspraken heb ik er al 5 weten binnen te halen voor €1.547 per deelnemer!Laurence Blairon
Na het volgen van de cursus is mijn closeratie van 28% naar 53% gestegen! Super training hoe zonder te pushen meer te gaan verkopen.Some person - Company BV

Let op: Je krijgt de volgende cadeau's als je nu start met het Phone Mastery pakket 

Video training: SalesMastery €497

7 modules waarin we je alle principes van een sales master leert, leert hoe je salestargets stelt en haalt, hoe je leads moet prospecten, en hoe je een meester wordt in het voeren van je salesgesprekken waarbij je altijd in controle van je salesgesprek bent, je exact weet welke vragen je moet stellen en hoe je daarop de perfecte pitcht laat aansluiten zodat je bezwaren kilt en je klant gaat binnenhalen.

Video training: Bouw je SalesProces €397

In het e-book SalesMastery '27 gouden verkooptips' presenteren wij je onze 27 beste verkooptips die je in je marketing en sales direct kan implementeren. Een super fijn handboek om altijd naast je te hebben.

Pdf:Onze Salesscripts €247

Je ontvangt onze salesscripts die we gebruiken hoe wij voor meer dan €7 miljoen aan omzet hebben binnengehaald. Dit zijn scripts die we gebruiken om deals te sluiten tussen de €500 en €35.000 in 1 tot 2 gesprekken. De scripts bestaan niet uit 'handige bulletpoints om te gebruiken', maar bestaat uit letterlijk 10 a4'tjes waar je letterlijk op woord niveau kan meelezen. Deze scripts kan je modelleren voor je eigen onderneming.

Samengevat: Phone Mastery, SalesMastery, Bouw je SalesProces en onze salesscripts

Krijg nu direct levenslang toegang tot dit ultieme Winnen met Sales pakket.

null

100% Kwaliteitsgarantie

Wij halen alles uit de kast om jou als ondernemer te helpen geen klanten meer mis te lopen. Het enige wat we aan jou terugvragen is om dit serieus te nemen en gemotiveerd hiermee aan de slag te gaan. 


Deze trainingen kan je binnen 14 dagen hebben afgerond (wel levenslang toegang + gratis meegroei garantie). Dus uiteraard, stel je bent na het volgen van de gehele training niet tevreden. Dan krijg je alsnog je investering weer netjes van ons terug. Niks te verliezen, maar alles te winnen, toch?


De inhoud van de cursus werkt 100%, anders had SalesPassie geen bestaansrecht.

"Met ons Winnen met Sales pakket gaan wij je helpen zodat jij veel meer nieuwe klanten gaat binnenhalen!" - Robert Wohl, SalesPassie