Nu al 100.000 euro extra omzet

We zijn net een maand geleden begonnen met samenwerken en de resultaten gaan alle verwachtingen te boven. Door extra gesprekken aan te bieden aan mijn klanten hebben we binnen een maand al meer dan 100.000 extra omzet gehaald.

Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. De lijnen zijn enorm kort. En de dames die binnen sales passie met mijn klanten bellen voelen ook echt als een verlengstuk binnen mijn bedrijf. Ze zijn echt een onderdeel van het Simone Levie team. De mensen van sales passie zijn ook echt het allerbeste in het vak.

Door de extra gesprekken die we nu ook aan klanten bieden kunnen wij ook extra waarde bieden aan onze klanten. En krijg ik de allerbeste klanten die ook het meest gecommitteerd zijn om hun dromen na te jagen. Sales Passie leidt de mensen in hun team enorm goed op. Maar ik merk dat we de mensen ook samen inwerken. Iedereen is enorm betrokken en daarom voelt Sales Passie niet als een extern bedrijf dat gewoon even aquisitie doet. Maar als een partner waar we samen mee te top kunnen bereiken.

Wat ook enorm bijzonder is dat we nu telefonisch trajecten verkopen van 15.000 euro. Trajecten die ik dacht alleen aan te kunnen bieden tijdens een 3 daags event. Ik ben blij dat ik door de samenwerking met Sales Passie nog veel meer impact kan maken en veel meer mensen kan helpen.

Simone Levie

Win-win samenwerking!

Na webinars en mailfunnels werd er niks met onze leads gedaan. Om echt sales te maken moeten wij proactief achter onze leads aan. SalesPassie is een top oplossing voor ons.

Ik ben niet goed in verkopen en ik krijg hier geen energie van. Ik wil gewoon bezig zijn met mijn dienst en mijn klanten zo goed mogelijk helpen. Salespassie levert resultaat waardoor ik weer het leuke werk kan doen. Verder denken ze graag ook mee met onze marketing. Ik zie het als een win-win samenwerking!

Bas Urlings

Conversie van 65% telefonische sales

Sinds april 2019 ben ik samen gaan werken met de heren van SalesPassie, en heb hier nog geen seconde spijt van gehad. Waar ik eigenlijk had 'gehoopt' op een aantal sales, is er een compleet nieuwe business van start gegaan en maakt het een groot verschil op mijn huidige business.  

Ik was op zoek naar een manier om een high ticket coaching offer te verkopen, en hou zelf totaal niet van telefoneren. Hierdoor zocht ik dus naar een manier om dit uit handen te geven, zodat ik zelf niet bezig hoef te zijn met klanten werven, maar met mijn product en business. In de eerste maand nadat we zijn begonnen hadden we een conversie van pakweg 65% op een offer van 2000,- euro. 

Het leuke is dat de closers van SalesPassie de leads echt laten voelen dat ze deel uitmaken van mijn team. Zo hoor ik alleen maar positieve reacties en krijg ik regelmatig het verzoek om "Jim de groeten te doen".  

Doordat ik met SalesPassie ben gaan samenwerken is mijn omzet dus enorm gestegen, zonder dat ik er zelf echt omkijken naar heb. Voor iedereen die meer (high ticket) sales wilt, van harte aan te raden! 

Jacko Meijaard

Wij lieten veel leads liggen...

Onze grootste focus ligt op het inspireren van vrouwen om hun eigen bedrijf te starten én hier goed van te kunnen leven. Regelmatig organiseren we challenges en webinars zodat men gratis kennis met ons kan maken en we vrouwen motiveren om echt te gaan doen.Het kwam vaak voor dat we na zo’n challenge en webinar veel leads lieten liggen vanwege tijdsgebrek binnen het team.

Sinds we met SalesPassie zijn gaan werken kan ik met een gerust hart blijven focussen op die inspiratie aangezien zij ervoor zorgen dat alle leads worden opgevolgd. Zij zorgen ervoor dat we veel van onze potentiële klanten persoonlijk kunnen spreken zodat ze ervoor kiezen om met ons aan te slag te gaan en wij ze kunnen begeleiden naar een succesvol bedrijf. SalesPassie heeft ons de afgelopen tijd geholpen bij de groei en professionalisering van de organisatie, een echte win-win!

Paulien van Eerdenburg