Vacature: Sales Agent

Wil jij telefonische sales doen met warme leads?

Direct solliciteren

Spreken de volgende punten jou aan?

Passie voor sales

Je werkt met plezier, krijgt energie van wat je doet en haalt het maximale uit jezelf.

Goed verdienen

Juniors verdienen €2.000 - €4.000,- per maand. Seniors tussen de €4.000,- en €7.000,-

Locatie ongebonden

Op kantoor haal je natuurlijk de beste resultaten, maar thuiswerken of op vakantie is ook een optie.

Persoonlijke groei

Wij dagen je uit en zorgen dat je  nieuwsgierig blijft om te groeien, zowel persoonlijk als zakelijk.

Impact

Onze passie om iemand oprecht verder te willen helpen, komt vanuit de feedback die wij terug krijgen.

Nederlandse taal

Alle communicatie is in het Nederlands, vloeiend spreken en schrijven is dus een vereiste.

Wat doet een Sales Agent?

Als sales agent doe jij de telefonische leadopvolging van onze opdrachtgevers en help jij (startende) ondernemers verder met software of innovatieve (online) trainings- en coachingsprogramma's. Je bent een doorzetter, hebt passie voor sales en krijgt enorm veel energie van scoren.

De opdrachtgevers waarvoor jij werkzaam bent, zijn dé experts in hun vakgebied. Dus, naast dat je interesse hier ligt, ga je zelf ook alles leren over het bouwen van een succesvolle business, Facebook marketing ads, funnels, dropshippen, affiliate marketing, e-commerce, vastgoed en nog veel meer interessante topics!

Naast dat je alles leert over deze branche, ben jij in staat om ondernemers te adviseren om samen met hun groei te realiseren. Je belt enkel en alleen warme leads (B2B/B2C) die vaak zelf om een strategiegesprek hebben gevraagd of een afspraak hebben ingepland in jouw agenda.

Lucas Verschuur - Eigenaar Salespassie

De Champions League van de salesbranche

We hebben de eervolle taak om warme leads op te volgen voor de mooiste en grootste online ondernemers van Nederland. Ik vergelijk het niveau waarop wij opereren wel eens met de Champions League. Daarbij zijn de clubs onze opdrachtgevers en de spelers ons salesteam.

Onze opdrachtgevers zijn autoriteit op hun vakgebied en hebben een grote fanbase waarmee ze vaak dagelijks communiceren. Zij hebben enorme online marketing power waarmee ze impact maken bij hun doelgroep. Door deze marketing boost worden de leads die wij opvolgen dus al goed opgewarmd. Op het moment dat jij ze belt, weten ze dus al waar het over gaat en hoe jij hen kan helpen, een echt inkoppertje dus.

Bij SalesPassie werken, betekent dat jij zelf de baas bent over je eigen werkzaamheden. Omdat je ZZP’er bent, bepaal je zelf hoe jij je werkzaamheden indeelt. Geen keiharde targets, maar samen een win-win creëren, dat is waar het om draait.

Je hoeft (nog) geen Messi of Ronaldo te zijn, want met onze inhouse sales bootcamp en dagelijkse trainingen word je klaargestoomd voor het grote podium. Wij geven je de kennis en alle ruimte om te scoren. Jij moet alleen wel zelf schieten. Spelen op Champions League niveau betekent dus dat je alles uit jezelf wil halen. Je bent het verlengstuk van de organisatie van jouw opdrachtgever en doet er alles aan om zowel kwalitatief als kwantitatief de beste resultaten te boeken.

Zijn dit jouw toekomstige collega's?

Dit kunnen wij jou bieden

 Goede verdiensten

Werken op commissiebasis, dus zelf invloed op de hoogte van je factuur

Verantwoordelijkheid

Ervaar zelf de autonomie en verantwoordelijkheid

Fijn team

Bij SalesPassie motiveren we elkaar om het maximale uit jezelf te halen

Groei mogelijkheden

Om jou te blijven uitdagen, zijn er tal van doorgroeimogelijkheden 

Groeigesprekken

Jij hebt de leukste gesprekken met warme leads

Teamuitjes

De teamuitjes van SalesPassie moet je echt een keer hebben ervaren

OVA

IMU
DSA
ISG

Samenwerken?

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Mocht je vragen hebben voordat je het formulier gaat invullen, stuur ons dan een bericht op LinkedIn