Vacature: Ben jij een ware closer?

Direct solliciteren

Beschik jij over de volgende skills?

Je werkt met plezier, krijgt energie van wat je doet en haalt het maximale uit jezelf.

Jij bent de businesscoach die potentiële klanten helpt bij het maken van de juiste keuze.

Werk op kantoor in Tilburg of Utrecht, vanuit huis of tijdens je vakantie, je bepaalt het lekker zelf.

De waarden vrijheid, verant-woordelijkheid en persoonlijke groei overheersen in het team.

Sales is topsport, daarom blijven wij onszelf trainen om de lat alsmaar hoger te leggen. 

Alle communicatie is in het Nederlands, vloeiend spreken en schrijven is dus een vereiste.

Vacature: Closer

Als closer doe jij de telefonische leadopvolging van onze opdrachtgevers en help jij (startende) ondernemers verder met software of innovatieve (online) trainings- en coachingsprogramma's. Je bent een doorzetter, hebt  passie voor sales en krijgt enorm veel energie van scoren.

De opdrachtgevers waarvoor jij werkzaam bent, zijn de experts in hun vakgebied en actief in de online marketingbranche. Dus, naast dat je interesse hier ligt, ga je zelf ook alles leren over het bouwen van een succesvolle business, Facebook marketing ads, funnels, dropshippen, affiliate marketing, e-commerce, vastgoed en nog veel meer interessante topics!

Naast dat je alles leert over deze branche, ben jij in staat om ondernemers te adviseren om samen met hun groei te realiseren. Je belt enkel en alleen warme leads (B2B) die vaak zelf om een strategiesessie hebben gevraagd of een afspraak hebben ingepland in jouw agenda.

De Champions League van de sales branche

We hebben de eervolle taak om warme leads op te volgen voor de mooiste en grootste online ondernemers van Nederland. Ik vergelijk het niveau waarop wij opereren wel eens met de Champions League. Daarbij zijn de clubs onze opdrachtgevers en de spelers ons salesteam.


Onze opdrachtgevers zijn autoriteit op hun vakgebied en hebben een grote fanbase waarmee ze vaak dagelijks communiceren. Zij hebben enorme online marketing power waarmee ze impact maken bij hun doelgroep. Door deze marketing boost worden de leads die wij opvolgen dus al goed opgewarmd. Op het moment dat jij ze belt weten ze dus al waar het over gaat en hoe jij hen kan helpen, een echt inkoppertje dus.


Bij SalesPassie werken, betekent dat jij zelf de baas bent over je eigen werkzaamheden. Omdat je ZZP’er bent, bepaal je zelf hoe jij je werkzaamheden indeelt. Geen keiharde targets, maar samen een win-win creëren, dat is waar het om draait.


Je hoeft (nog) geen Messi of Ronaldo te zijn, want met onze inhouse sales academie en dagelijkse trainingen word je onder ander door Joost Wohl klaargestoomd voor het grote podium. Wij geven je de kennis en alle ruimte om te scoren. Jij moet alleen wel zelf schieten. Spelen op Champions League niveau betekent dus dat je alles uit jezelf wil halen. Je bent het verlengstuk van de organisatie van jouw opdrachtgever en doet er alles aan om zowel kwalitatief als kwantitatief de beste resultaten te boeken.

Wat je toekomstige collega's je nog willen vertellen?

Dit hebben wij jou te bieden

Onze topcloser heeft in een maand 23,6K pure commissie verdiend.

Ervaar zelf de autonomie en verantwoordelijkheid

SalesPassie is een platform waar je samenwerkt met gelijkgestemden.

We stimuleren ontwikkeling in je vak en op persoonlijke niveau

Jij helpt (toekomstige) ondernemers naar succes!

Zowel tijdens als na werktijd is er voldoende tijd voor ontspanning

OVA

IMU
DSA
ISG

Solliciteren?

Vermeld waarom jij de persoon bent die wij zoeken voor de job en waarom wij samen moeten werken. Mocht je vragen hebben, stuur Joost Wohl dan op LinkedIn een DM voordat je een gesprek met hem inplant.