Vacature: Stagiair Accountmanager / verkoper

Video Aspect Ratio: 4:1

Ben jij een salesheld met de volgende skills:

Zit verkopen in je bloed en volg je een commerciële opleiding?

Het is van belang dat je, naast onze coaching en begeleiding, ook zelf actie onderneemt om jezelf te verbeteren

Wij zijn gevestigd in Tilburg en dus is het handig als je in de buurt woont

Ondernemerschap heerst op onze werkvloer, daarnaast zijn onze klanten en leads enkel ondernemers

We leggen de lat hoog om zo het beste uit jezelf te halen. Uiteraard trainen, coachen en begeleiden we je daarbij

Wij voeren alle communicatie in het Nederlands. Het is dus van belang dat je vloeiend Nederlands spreekt en schrijft

Als salesorganisatie is het onze filosofie dat wij enkel en alleen maar waardegesprekken voeren met de leads van onze opdrachtgevers. Wij vinden het belangrijk dat een lead het juist interessant en leuk vindt om met ons in gesprek te gaan. Hierdoor kunnen wij een echte connectie maken en de lead daardoor overtuigen om ons product aan te schaffen. 


Om die reden dan ook focussen wij ons exlusief op bedrijven uit de internet marketing branche, zo doen wij niet aan cold calling maar enkel aan leadopvolging en zijn de leads die we bellen enkel ondernemer.


Omdat wij vertrouwen hebben in dit concept werken wij op basis van no cure no pay voor onze opdrachtgevers.


En dit allemaal brengt een aantal voordelen met zich mee, zoals:


  • Doen wij niet aan cold calling (heerlijk!)
  • Doen wij niet aan koude acquisite en prospecting
  • Voeren wij waardegesprekken, in plaats van push gesprekken
  • Hebben wij altijd een volle bak met warme leads die opgevolgd moeten worden
  • Ga jij als stagiair veel onwikkelen en goed verdienen

Een dag bij SalesPassie...

Het is 9:43. Bij binnenkomst begroet je jouw teamleden met high-fives, daarna loop je door naar het koffiezetapparaat. Omdat je gisteren goed hebt gepresteerd, hoef je vandaag geen koffie uit een plastic beker te drinken, maar mag je vandaag een closersmok pakken, wel zo chill!

Na wat getafelvoetbald te hebben met je collega's is het 10:00 en tijd voor de opstart van de dag. De salesmanager geeft een korte training met een aantal focuspunten, de scores m.b.t het maandtarget worden doorgenomen en de opstart wordt uiteindelijk afgesloten met een energiser.

Het is 10:23 en het is tijd om aan de slag te gaan. Je beantwoordt alle binnengekomen mailtjes van je leads, belt nieuwe leads en nodigt ze uit voor een strategiegesprek.

Je eerste paar belletjes mislukken, je vraagt waar de leads tegenaan lopen maar je merkt dat het gesprek niet echt verder komt. Jammer, je noteert in het CRM dat je hem later nog eens gaat contacten en gaat naar je salesmanager toe om het scenario voor te leggen. Samen met de salesmanager wordt het gesprek geëvalueerd en algauw kom je tot inzichten hoe je het de volgende keer beter kunt aanpakken. 

het is tijd voor de volgende paar belletjes en algauw merk je dat de gesprekken steeds beter en beter verlopen. Van de 10 gesprekken die je voert plan je er maar liefst 6 in!

Het is pauze, er wordt met de collega's gelunched, snel een sigaretje gerookt en net voordat je weer aan het werk gaat wordt er nog een potje gebiljart.

Het is tijd voor de afsluiting van de dag, je belt weer een aantal leads na om gesprekken in te plannen, je beantwoordt nog een aantal mailtjes.

Het wordt ondertussen al de normaalste zaak van de wereld, maar alweer blijf je maar aan de lopende band gesprekken inplannen. Dit blijft niet onopgemerkt, want de salesmanager komt naar je toe en vraagt of je even tijd hebt om de voortgang te bespreken. Gemoedelijk loop je met de salesmanager mee... De deur wordt gesloten, en jullie schuiven allebei de stoelen maar eens aan...

Gefeliciteerd! Je hebt je maandtrial. Naast het goede nieuws wordt er ook nog eens aangegeven dat je geen leads meer hoeft in te plannen voor je collega's, maar vanaf nu hoef je enkel en alleen jouw eigen leaddatabase bij te houden en mag je zelf ook strategiegesprekken gaan voeren met jouw eigen leads. Jullie schudden elkaar de hand en vol plezier loop je terug naar je collega's om jouw succes mede te delen.

Het eind van de dag zit erop, voordat je naar huis gaat besluit je nog om met jouw collega's jouw promotie te vieren en er wordt besloten om diezelfde avond gelijk erop te proosten...

 

 

Dit hebben wij jou te bieden

Een stagevergoeding waardoor je bij elke sale goed verdient.

Ervaar autonomie en verantwoordelijkheid in jouw 'stukje van de business'

Een unieke sfeer op kantoor, vriendschap en samen reisjes maken vormt de kern van onze bedrijfscultuur

Persoonlijke groei vinden wij essentieel. We stimuleren ontwikkeling in je vak maar ook op persoonlijke niveau.

Omdat je telkens in gesprek bent met ondernemers word je steeds weer geprikkeld om scherp te zijn en spreek je continu over nieuwe innovatieve cases

We hebben de beschikking over een dartbord, pool- en voetbaltafel en is de koelkast altijd goed gevuld.

Ervaring opdoen die er toe doet?

Kortom, wil jij bijdragen aan het succes van anderen en je verder ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie  Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken!