Brochure: Aansluiten als zelfstandig Sales Agent bij SalesPassie

  • Krijg jij op dit moment geen voldoening uit je werk?
  • Wil jij in een inspirerende omgeving getraind worden om vervolgens te kunnen werken waar en wanneer je wil?
  • Ben je  klaar met koude acquisitie en wil je bellen met warme leads?
  • Wil jij beter worden in sales en worden opgeleid door ervaren topverkopers?
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Download gratis brochure
Lucas Verschuur - Eigenaar Salespassie

Warme leads closen én leren van salestoppers?

De tijd van ijskoude leads bellen is voorbij. Onze opdrachtgevers hebben fans gemaakt van hun leads en daarom hebben wij sales weer leuk gemaakt. Want door alle moderne technieken, zoals salesfunnels, sociale media en slimme software, maken we het een stuk makkelijker voor jou als sales agent. De leads komen opgewarmd bij je binnen en dat maakt het veel leuker om het gesprek aan te gaan.


SalesPassie heeft alle kennis in huis om van jou een topverkoper te maken. Zo zijn er top salestrainers met een bewezen trackrecord die zelf aan de top staan en hebben we ervaren teammanagers die jou dagelijks trainen, coachen en begeleiden op jouw weg naar succes. 


Het leukste salesteam van Nederland

Waarom SalesPassie?

SalesPassie is als eerste in Nederland gestart met het opvolgen van leads voor online ondernemers. We zorgen consistent voor hoge conversies en daarom zijn we een begrip in de markt. Inmiddels hebben we vele topverkopers opgeleid. Onze opdrachtgevers zijn experts op gebied van online marketing, vastgoed, crypto, business coaching, software en e-commerce. 

Dit is heel iets anders dan energie verkopen of andere vormen van koude acquisitie ;-)

Waarom opdrachtgevers voor ons kiezen? Omdat wij voor de lange termijn spelen. Wij zijn het verlengstuk van onze opdrachtgevers. We voeren leuke gesprekken op hoog niveau met hun leads. Dat geeft enorm veel voldoening en daar staat ook nog eens een hoge commissie tegenover voor elke sale die je maakt. Zo creëren we een win voor de lead, de opdrachtgevers en onszelf. En dat is waar sales om draait.

45+

Sales agents aangesloten

54.342+

Warme leads om op te volgen

641

Aantal sales afgelopen maand

€240

Gemiddelde commissie per sale

Closers over SalesPassie

Wasi Malik

Van "bijbaan" naar Head of Sales

Ik leerde Salespassie via-via kennen en stuurde Lucas in 2018 een bericht via LinkedIn om me bij hen aan te sluiten. Na een goed gesprek ging ik aan de slag en al snel bleek dit werk me op het lijf geschreven. 

Ik boekte mooie resultaten en zonder mezelf op de schouders te willen kloppen, stond ik eigenlijk altijd wel in de top 5 van de ranglijst. Het grappige is, dat ik dit naast mijn eigen voetbalschool deed. In 2021 liep ik met Lucas een rondje en vroeg hij mij of ik eens iemand onder mijn hoede wilde nemen. Dit leek mij wel wat. Ik had vanuit mijn voetbalschool al ervaring opgedaan over hoe je mensen op de juiste manier moet opleiden, want een goede verkoper, maakt niet automatisch ook een goede salescoach. 

De pilot sloeg aan en ik kreeg het vertrouwen om dit verder op te pakken. Eind 2022 sloegen we met SalesPassie een nieuwe weg in en ontstond er de ruimte om eindverantwoordelijk te worden voor het complete opleidingstraject.

Wat mij het meest motiveert aan deze rol is om mensen te zien groeien. Ik werk graag samen met mensen en zodra zij gemotiveerd zijn om met mijn feedback aan de slag te gaan, weet ik dat ik een topverkoper van ze kan maken.

Misschien ben jij wel de volgende...

Wil jij ook een topverkoper worden?

Download dan vrijblijvend onze brochure en ontdek de werkwijze en voordelen jezelf aansluiten als zelfstandig sales agent bij SalesPassie.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Download .pdf