Brochure: Aansluiten als zelfstandig Sales Agent bij SalesPassie

  • Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière?
  • Wil jij in een inspirerende omgeving begeleid worden om vervolgens te kunnen werken waar en wanneer je wil?
  • Ben je  klaar met koude acquisitie en wil je bellen met warmere leads?
  • Wil jij beter worden in sales en worden opgeleid door ervaren topverkopers?
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Download gratis brochure
Lucas Verschuur - Eigenaar Salespassie

Warme leads closen én leren van salestoppers?

De tijd van ijskoude leads bellen is voorbij. Onze opdrachtgevers hebben fans gemaakt van hun leads en daarom hebben wij sales weer leuk gemaakt. Want door alle moderne technieken, zoals salesfunnels, sociale media en slimme software, maken we het een stuk makkelijker voor jou als sales agent. De leads komen warm bij je binnen en dat maakt het veel leuker om het gesprek aan te gaan.


SalesPassie heeft alle kennis in huis om van jou een topverkoper te maken. Zo zijn er top salestrainers met een bewezen trackrecord die zelf aan de top staan en hebben we ervaren teammanagers die jou wekelijks trainen, coachen en begeleiden op jouw weg naar succes. 


Wil jij telefonische sales doen met warme leads?

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Waarom SalesPassie?

SalesPassie is als eerste in Nederland gestart met het opvolgen van leads voor online ondernemers. We zorgen consistent voor hoge conversies en daarom zijn we een begrip in de markt. Inmiddels hebben we vele topverkopers opgeleid. Onze opdrachtgevers zijn experts op gebied van online marketing, vastgoed, crypto, business coaching, software en e-commerce. 

Dit is heel iets anders dan energie verkopen of andere vormen van koude acquisitie ;-)

Waarom opdrachtgevers voor ons kiezen? Omdat wij voor de lange termijn spelen. Wij zijn het verlengstuk van onze opdrachtgevers. We voeren leuke gesprekken op hoog niveau met hun leads. Dat geeft enorm veel voldoening en daar staat ook nog eens een hoge commissie tegenover voor elke sale die je maakt. Zo creëren we een win voor de lead, de opdrachtgevers en onszelf. En dat is waar sales om draait.

45+

Sales professionals aangesloten

54.342+

Warme leads om op te volgen

641

Aantal sales afgelopen maand

€240

Gemiddelde commissie per sale

Wil jij ook een sales professional worden?

Download dan vrijblijvend onze brochure en ontdek de werkwijze en voordelen jezelf aansluiten als zelfstandig sales professional bij SalesPassie.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Download .pdf