Brochure: Aansluiten als Zelfstandig Closer bij SalesPassie

  • Ben je goed in verkopen, maar ontvang je niet de verdiensten?
  • Wil je voor jezelf werken?
  • Ben je koude acquisitie zat en wil je werken met warme leads?
  • Wil je producten en diensten verkopen waar de leads het bedrijf kennen en waar ze interesse naar hebben?

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Download gratis brochure
Your information is safe with us

Verdienen als een CEO, zonder de lasten?

Als verkoper (closer) ben je het hart van een organisatie. Want zonder sales, geen omzet en zonder omzet geen business. Dus het mooie is dat je als verkoper heel belangrijk bent in een organisatie.


Bij SalesPassie zijn wij van mening dat closers dienen te verdienen naar wat je waard bent. Maar daar moet het niet stoppen. Voor jaren hebben wijzelf koude acquisitie gedaan met huis-aan-huis werving en belwerk. Echter hoeft dit tegenwoordig allemaal niet meer. Vandaag de dag is het mogelijk dat je met online marketing koude acquisitie kan omzeilen. Organisaties kunnen leads werven waardoor je als closer enkel nog maar met deze mensen hoeft te spreken.

Over SalesPassie

Bij SalesPassie snappen we dit spel. We treden dan ook op als salesorganisatie waar we met een team van 45 closers werken. Daarnaast werken we met de beste opdrachtgevers in de markt die het spel van online marketing optimaal beheersen. Daardoor hebben wij een geoptimaliseerde sales strategie ontwikkelt waardoor een closer bij SalesPassie enkel nog de telefoon hoeft op te pakken en te doen waar hij goed in is. Je passie voor sales uitoefenen.

45

Closers aangesloten
17.726+
Warme leads om op te volgen
559
Aantal sales afgelopen maand
€240
Gemiddelde commissie per sale

Closers over SalesPassie

Van Closer naar Teamleader

In maart 2019 begon ik mijn closer carriè€re binnen Salespassie. Met enige ervaring, maar toch wel vol spanning: ‘’Wat gaat mij dit avontuur brengen?’’. Inmiddels kan ik je vertellen dat het met ontzettend veel heeft gebracht.

Het bellen met warme leads heeft voor mij de knoop doorgehakt. Je start met een training en het doornemen van de academie. Op mijn eerste dag bellen, had ik na 1,5 uur mijn eerste deal binnen en niet veel later mijn tweede, een euforisch moment. Daarna stokte het helaas.

Joost, gaf mij een feedbacksessie. Ik kreeg een waslijst aan feedback en zag ook in wat ik fout deed/beter kon doen. Ik ging dit implementeren en mijn resultaten (en dus ook mijn inkomen) gingen niet veel later door het dak.

Het beeld wat ik had tijdens mijn sollicitatie klopte, SalesPassie is een uniek bedrijf met oneindig veel potentie. SalesPassie is gegroeid van, toen ik binnen kwam, 7 naar nu 45 closers. Ruim 1 jaar en 8 maanden en 446 deals verder ben ik zelf doorgegroeid naar teamleader en verantwoordelijk over meerdere teams en closers. - Jim Scheffer

Benieuwd wat SalesPassie voor je kan betekenen?

Download dan de gratis brochure en ontdek de werkwijze en voordelen waarom aan te sluiten als closer bij SalesPassie.
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naar toe sturen?
Download pdf.