Over Sales Passie

Groei en succes voor sales professionals en ondernemers

Wij van SalesPassie zijn er om professionals en ondernemers te helpen om hun verkoopresultaat te laten groeien. Dat doen we enerzijds door leadopvolging en telefonische sales (op no cure, no pay basis) uit te voeren voor ondernemers die daar zelf niet de tijd, de mankracht of de juiste kennis voor in huis hebben. Anderzijds doen we dit door sales professionals en ondernemers met elkaar te verbinden via onze sales community SalesBazen Nederland. 


Team SalesPassie

Robert

Mede-eigenaar

Lucas

Mede-eigenaar

Joost

Mede-eigenaar

Laurence

Accountmanager

Karel

Accountmanager

Jelmer

Closer

Vacature: Accountmanager / verkoper

Vacature stagiair: Accountmanager / verkoper


Wat anderen over ons zeggen

Sales Passie heeft salestrainingen gegeven aan de besturen en commissies van onze studievereniging Asset | Marketing. De deelnemers merkten direct verschil na deze trainingen, welke in het teken stonden van doelgericht communiceren en het toepassen van overtuigingstechnieken. Hierdoor werden de deelnemers een stuk zelfverzekerder wat heeft geleid tot meer nieuwe bedrijfsafspraken, waaruit nieuwe contracten zijn gekomen.

Lisa van Schaaik

Binnen de studie SPECO Sportmarketing, van de Fontys Hogeschool in Tilburg, heeft sales een belangrijke rol. Wij zijn uitermate content met de wijze waarop Robert, Lucas en Joost van Sales Passie verdieping kunnen aanbrengen. Met een interactieve workshop worden belangrijke zaken vanuit sales op een leerzame én leuke manier toegelicht.

Nout van Beckhoven - Docent Sales SPECO

De meeste ondernemers, waaronder ik zelf, hebben een hekel aan 'verkopen'. Je wilt lekker met je vak en je producten bezig zijn en verkopen voelt dan al snel als iets 'slechts', als moeten 'overhalen'. Daarom was het echt een ongekende uitkomst dat Robert dit stuk voor ons over kon nemen. Robert belt onder de vlag van de IMU alle leads waar wij zelf echt niet aan toekomen. Hij geeft iedereen via de telefoon een ontzettend warm en hartelijk gevoel en boekt ook nog eens een enorme extra omzet voor ons. Pure winst!

Tonny Loorbach

Sales was één van de taken die het meeste bleef liggen in ons bedrijf. Waarom? De mensen uit ons team hielden zich voornamelijk bezig met het blij maken van onze huidige klanten. Dat is altijd prioriteit #1 geweest. Leads closen kwam op de tweede plaats. Door tijdgebrek werden niet alle sales opgevolgd en lieten we dus eigenlijk omzet liggen. Sinds we met Salespassie zijn gaan samenwerken worden al onze leads eindelijk goed opgevolgd en geclosed. Zonder dat wij daar enig omkijken naar hebben!

Martijn van Tongeren