Think and grow rich - Napoleon Hill

Boekreview: Think and grow rich – Napoleon Hill Als je een geweldig boek wilt lezen over mindset en het realiseren van je doelen, dan is dit het eerste boek dat je moet lezen. Het boek is voor het eerst gepubliceerd in 1937.
“”Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen exemplaren van dit boek verkocht. Daarnaast danken een aantal miljonairs hun succes aan dit boek.”
Wat dit boek voornamelijk interessant maakt, is de manier waarop het tot stand is gekomen. Napoleon Hill heeft dertig jaar lang samengewerkt met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Bij het schrijven van dit boek was het zijn opdracht om uit eerste hand informatie te verzamelen over wat maakte dat zij slaagden, waar anderen faalde. Na het lezen van zo’n promo snap ik dat je nu sowieso wel een kijkje wilt nemen. Ik houd je dan ook niet tegen, je moet dit boek sowieso eens hebben gelezen. Het boek is dan ook een perfecte bron van inspiratie tijdens je reis van persoonlijke ontwikkeling. Het is een boek dat écht inspeelt op het principe van doelen stellen, geloof en niet opgeven. Daarom is dit een boek dat je simpelweg moet lezen. Klik op het boek om hem te bestellen. Afbeeldingsresultaat voor think and grow rich
Reactie plaatsen